Follow us

Νέο Μήνυμα Από Τις Βρυξέλλες Για Απολύσεις Στο Δημόσιο: Ο επικεφαλής του Euroworking Group χαρακτήρισε «υπερτροφικό» τον ελληνικό δημόσιο τομέα

Μετά την  Έκθεση-κόλαφο της τρόικα για την ανεπάρκεια των φοροελεγκτικών μηχανισμών, το υπουργείο Οικονομικών βρέθηκε μπροστά σε ένα ακόμα προειδοποιητικό μήνυμα, με στόχο το δημόσιο. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Δημόσιο

Ο επικεφαλής του Euroworking Group χαρακτήρισε «υπερτροφικό» τον ελληνικό δημόσιο τομέα και τόνισε ότι θεωρεί αδιανόητο να προταθούν άλλα μέτρα για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος. «Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν μόνο κατά των όσων ορίζει το μνημόνιο, αλλά και μια εντελώς ανεύθυνη πράξη. Όποιος είναι στα λογικά του δεν μπορεί να λέει ότι θα πρέπει να ληφθούν επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα για να διατηρηθεί το μέγεθος του δημοσίου. Αυτό θα το θεωρούσα πέρα ως πέρα απαράδεκτο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι στο Eurogroup της Δευτέρας θα τεθεί στο μικροσκόπιο η πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και θα υπάρξει ενημέρωση από την τρόικα.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις ζήτησε εξηγήσεις από τον αξιωματούχο, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μίλησε ποτέ για απολύσεις αλλά για μείωση του προσωπικού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα