Follow us

Ελένη Παπαγεωργοπούλου: Τι λέει η σύζυγος του πρώην δημάρχου μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου

Η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, σύζυγος για 40 χρόνια του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ύστερα από την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για ισόβια κάθειρξη, χαρακτήρισε τον σύζυγό της ως τον τιμιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ελένη Παπαγεωργοπούλου

«Βρισκόμαστε σε τραγική θέση. Δεν συμμετείχε καθόλου σε όσα γίνονταν, δεν ήταν η δουλειά του, δεν έφτανε τίποτε από αυτά τα χαρτιά στο δήμαρχο ούτε υπέγραφε ποτέ τίποτε» σχολίασε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε την έρευνα που εντόπισε ένα εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ως «κατάπτυστη».

«Η έρευνα που βρήκε ένα εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του συζύγου μου ήταν κατάπτυστη. Εγώ ως οδοντίατρος θα έκανα καλύτερη. Απολύτως νόμιμα ήταν τα χρήματα. Στα 12 χρόνια δημαρχίας του δηλώσαμε 2,14 εκατ. ευρώ επίσημα», τόνισε η κ. Παπαγεωργοπούλου, αρνούμενη κάθε ευθύνη του καταδικασθέντος συζύγου της για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του τότε ταμία του Δήμου, Παναγιώτη Σαξώνη ότι έδινε χρήματα στον γενικό γραμματέα Μιχάλη Λεμούσια και αυτός τα έδινε στον τότε δήμαρχο, υποστήριξε ότι «ο Σαξώνης μπορεί να λέει ό,τι θέλει δεν έχει φέρει ούτε έναν μάρτυρα ούτε τους έχει δει κανείς μαζί».

Η κ. Παπαγεωργοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «κατάπτυστη» και την κατάθεση του Γιάννη Μπουτάρη στο Δικαστήριο.

«Ο Μπουτάρης το μόνο που είπε είναι ότι είχε την εντύπωση ότι ήταν μια συμμορία, κανένα συγκεκριμένο στοιχείο». Στην ερώτηση ποιους εννοούσε ο σύζυγός της στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας λέγοντας «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις», απάντησε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και τη διοίκηση Μπουτάρη».

H κ. Παπαγεωργοπούλου σχολίασε όμως και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο σύζυγό της μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, λέγοντας ότι το κόμμα δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά. «Το να τον διαγράψει τώρα η ΝΔ, δεν θα μου κακοφανεί».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα