Follow us

Η ZeniΘ ανεβάζει την ενέργεια του 969 Rock FM στο ζενίθ κάθε Σαββατοκύριακο

"Rock στο ζενίθ - ενέργεια στη ZeniΘ".

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Η ZeniΘ ανεβάζει την ενέργεια του 969 Rock FM στο ζενίθ κάθε Σαββατοκύριακο

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, διευρύνει τη συνεργασία της με τον 969 Rock FM, τον νούμερο ένα rock σταθμό της Αθήνας. Η επιτυχημένη συνεργασία του ιστορικού ροκ ραδιοφωνικού σταθμού με την κορυφαία ομάδα ενέργειας μετρά αισίως πέντε χρόνια στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Πλέον, ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με τη ΖeniΘ να δίνει τη δική της ταυτότητα στη ραδιοφωνική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Με κεντρικό μήνυμα – μότο της συνεργασίας το "Rock στο ζενίθ - ενέργεια στη ZeniΘ", η κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ αποκτά κεντρικό ρόλο στο πρόγραμμα του 969 Rock FM κάθε Σάββατο και Κυριακή, για όλο το 24ωρο, απογειώνοντας τους ακροατές του πιο rock σταθμού της πόλης. Κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος του σταθμού, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται ζωντανά από τους παραγωγούς για όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας και να επωφελούνται πρώτοι από τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της ΖeniΘ.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, σημείωσε σχετικά: "Η κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ γίνεται πιο ροκ και μαζί με τον 969 Rock FM, κάθε Σαββατοκύριακο ανεβάζουν την ενέργεια του κοινού στο ζενίθ. Χαιρόμαστε πολύ για αυτή τη συνεργασία και επειδή στη ZeniΘ προσφέρουμε περισσότερα για να ζει ο κόσμος ομορφότερα, σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες για τους ακροατές του 969 Rock FM και όχι μόνο. Stay tuned!".

Αντίστοιχα ο κ. Αλέξανδρος Βραχωρίτης, Διευθυντής Προγράμματος του 969 Rock FM, δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά, ο 969 Rock FM μοιράζεται τα Σαββατοκύριακά του με τη ZeniΘ, σε μία συνεργασία που έρχεται να επισφραγίσει μια σχέση εμπιστοσύνης που μετράει χρόνια. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, οι κορυφαίες προσφορές του No1 παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες rock επιτυχίες του Νo1 rock σταθμού της Αθήνας, υπόσχονται να ανεβάζουν την ενέργεια των ακροατών στο ζενίθ!".

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Youtube.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα