Follow us

Ένα άψογο σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας

Όταν μία μίνι απόδραση στο εξωτερικό μοιάζει απαγορευτική, στο Moxy Athens City βρίσκεις τον τέλειο προορισμό για weekending στην πόλη.

Ένα άψογο σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας

"Escapism". Όλο και κάποιο τσιτάτο θα έχεις δει στο Instagram με αυτήν τη λέξη που έχει εξευγενίσει τις τάσεις φυγής από τις οποίες όλοι λίγο πολύ διακατεχόμαστε. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσεις επίσης ότι το Weekending είναι ο νέος στόχος της εποχής μας και σημαίνει ότι το σαββατοκύριακό μας είναι ιερό.

Προσωπικά, στα ελεύθερα από υποχρεώσεις σαββατοκύριακά μου φεύγω διήμερα ή τριήμερα ταξίδια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς που δεν έχω επισκεφθεί. Tελευταία γλυκοιτάζω την Κοπεγχάγη· τσέκαρα λοιπόν διαθεσιμότητα στο Moxy Copenhagen Sydhavnen για το οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα, υπολόγισα και τα έξοδα διατροφής/ διασκέδασης, αλλά η τιμή των εισιτηρίων τελευταία στιγμή ήταν απλησίαστη. Έχοντας αποκλείσει αναγκαστικά την πρωτεύουσα της Δανίας, σχεδόν αμέσως σκέφτηκα πως κάλλιστα θα μπορούσα να αποδράσω στην ίδια μου την πόλη με τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια φάση με μένα. Και κάπως έτσι, βρέθηκα να κλείνω για δύο βράδια τη σουίτα του Moxy Athens City που διαχειρίζεται η SWOT Hospitality.

Η φάση είναι Moxy

Θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια, η μουσικός Kid Moxie μου είχε εξηγήσει σε συνέντευξή μας πως το Moxie σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως "τσαγανό". Ως slang λοιπόν και με την κατάληξη -y, για μένα βγάζει άπειρο νόημα, θα το καταλάβεις κι εσύ περνώντας την πόρτα του ξενοδοχείου. Στεγασμένο στο ιστορικό Σαρόγλειον Μέγαρον στην αρχή της οδού Σταδίου, το νέο "πρόσωπο" της αθηναϊκής φιλοξενίας του ομίλου Marriott είναι ό,τι πιο pop και χαλαρό θα συναντήσεις στην Αθήνα. Το βασικό είναι ότι εξυπηρετούσε τέλεια το σκεπτικό μου: Ήθελα χαλαρώσω μία μέρα στη σουίτα, να καλέσω τους φίλους μου για πάρτι το βράδυ -στα 250 τ.μ. της διοργανώνονται έτσι κι αλλιώς εκδηλώσεις- και να ξυπνήσουμε κύριοι (εκείνοι στα δωμάτιά τους) την Κυριακή, να πάρουμε το πρωινό μας ξένοιαστοι και να απολαύσουμε το κέντρο της Αθήνας, βολτάροντας με τα πόδια. Ευτυχώς, ενθουσιάστηκαν όλοι και ως αυθεντικοί hotel crushers δώσαμε ραντεβού εκεί, για το σαββατόβραδο. Εγώ, διακτινίστηκα στο ξενοδοχείο από την Παρασκευή το απόγευμα, αμέσως μετά τη δουλειά για να έχω όλο το χρόνο μπροστά μου.

Η συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα