Follow us

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις συναυλίες στο Θέατρο Παλλάς! Όλες οι πληροφορίες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Θέατρο Παλλάς για δύο επιπλέον Σαββατοκύριακα

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Νατάσα Θεοδωρίδου

Η δική μας Νατάσα, μετά τις 6 εορταστικές συναυλίες, με πάνω από 8.500 θεατές να συρρέουν στο Θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν τις επιτυχίες της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας, μας προσκαλεί και πάλι σε μια μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Για 2 επιπλέον Σαββατοκύριακα στο Θέατρο Παλλάς, 15-16/1 & 22-23/1.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο "Η ερωτική Νατάσα", αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της "Έξαψη" και "Υπάρχω για σένα". Η Νατάσα είναι εδώ και μας προσκαλεί, να γίνουμε όλοι μια παρέα.

Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής "Foyer Pallas", από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που θα μας μείνουν αξέχαστα!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ | Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα