Follow us

Το Μιλάνο Που Αγάπησα: Μπορεί να είναι μία από τις πρωτεύουσες του shopping, αλλά εμείς βρήκαμε τις άλλες χάρες της, τις κρυμμένες.

Αυτός θα είναι ο οδηγός σου σε περίπτωση που πάθεις overdose από τα πολλά ψώνια. Αν, δηλαδή, έχεις ακόμα λεφτά για ξόδεμα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που…

Νίκη Χάγια
ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ
Μιλάνο
Το Μιλάνο Που Αγάπησα

…σε πιάσει μία λιγούρα βραδιάτικο

Πήγαινε γρήγορα σε μία Princi bakery και πάρε ένα κομμάτι γευστικότατης πίτσας. Ακόμα και αν είναι 5 το πρωί και εσύ μόλις βγήκες από κάποιο κλαμπ στην Corso Como, ο φούρνος αυτός θα είναι ανοιχτός και θα σε περιμένει.

Θα τον βρεις σε τέσσερα σημεία μέσα στην πόλη:

Via Speronar, 6
Piazza XXV Aprile, 5
Largo La Foppa, 2
Via Ponte Vetero, 10

Το Μιλάνο Που Αγάπησα - εικόνα 2

…θέλεις απεγνωσμένα σοκολάτα

Βάλε κάτω το κεφάλι και χωρίς πολλά πολλά κατευθύνσου προς το Choco Cult. Αν είναι πρωί πάρε ένα κρουασάν σοκολάτας, αν είναι απόγευμα ένα κομμάτι σοκολατένιο κέικ ή αν μόλις έφαγες και θες κάτι για τη χώνεψη ένα σοκολατένιο παγωτό. Τις γεύσεις που θα βρεις εδώ δεν πρόκειται να της βρεις πουθενά. Αλήθεια. Via Michelangelo Buonarroti, 7

Το Μιλάνο Που Αγάπησα - εικόνα 3

…διψάς για μία μπύρα, βρε αδερφέ

Και όμως σε μία χώρα που φημίζεται για το κρασί της, εσύ θέλεις τη βύνη σου. Το μέρος που θα ικανοποιήσει αυτή σου την επιθυμία είναι το Au Vieux Strasbourg. Εκεί θα βρεις απολαυστικότατες βέλγικες μπύρες και κάποιες special, που αλλάζουν ανά καιρούς. Και αν πεινάς χτύπα και μία tagliata. Μπορεί να είναι ολίγον ακριβή, αλλά μετράει.

Via Strambio 32

Μιλάνο

Μιλάνο (1)

Μιλάνο (2)

banner

Μιλάνο (3)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα