Follow us

Συνταγή: Το πιο Αρωματικό Οσομπούκο με Ταλιατέλες: Το οσομπούκο αγαπά τα πλατιά ζυμαρικά, μακριά ή κοντά.

Το οσομπούκο, ή αλλιώς το μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο στη μέση, είναι τρυφερό σαν βελούδο, με ζελέ που δένει υπέροχα τη σάλτσα και, για τους μερακλήδες, με μεδούλι από το κόκαλο.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Το πιο Αρωματικό Οσομπούκο, με Ταλιατέλες

Υλικα

5 κότσια μοσχαρίσια

¾ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 καρότα σε κυβάκια

4-5 κλωναράκια σέλινο χοντροκομμένο

2 δαφνόφυλλα

1 ξύλο κανέλας

3-4 κλωναράκια θυμάρι

5-6 μπαχάρια

1 ποτήρι κόκκινο κρασί

1½ συσκευασία κονκασέ περασμένο από το μούλτι

1 κ.γλ. ζάχαρη

1 κ.γλ. μπούκοβο

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ξύσμα από 1 λεμόνι

αλάτι, πιπέρι

¾ του πακέτου ταλιατέλες ή παπαρδέλες για το σερβίρισμα

Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα