Follow us

Εναλλακτικό Shopping Στη Ρώμη: Στην Αιώνια πόλη θα ψωνίσεις και θα πεις και ένα τραγούδι αλά ιταλικά.

Εντάξει, μπορεί η Ρώμη να μην είναι σαν το Μιλάνο, αλλά έχει και αυτή τις χάρες της στα ψώνια. Λίγο διαφορετικές βέβαια, αλλά σούπερ.   Κλείσε λοιπόν αεροπορικά εισητήρια φθηνά και ξενοδοχεία στο www.travelplanet24.com και μόλις φτάσεις εκεί φρόντισε να πας στα παρακάτω τρία μέρη:  

Νίκη Χάγια
ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ
Ρώμη

Tad

Το πιο hip store της Via del Babuino. Εντός των πυλών του θα βρεις designerʼs items, αρώματα, λουλούδια, interior décor, home design, μέχρι και κομμωτήριο του Roberto Dʼ Antonio. Το κατάστημα διαθέτει και μπαρ όπου ο DJ mix-ologist αναμειγνύει lounge, house, trip-hop και nu-jazz.

Via del Babuino 155/a

Zou Zou

Ένα κατάστημα φτιαγμένο από κυρίες για κυρίες. Ναι, μέσα στο Zou Zou εσύ (αλλά και ο παρτενέρ σου) θα εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας, αγοράζοντας διάφορα sex toys, εσώρουχα, λάδια για μασάζ και διάφορα άλλα καλούδια που θα φτιάξουν τις νύχτες σας.
Vicolo della Cancelleria 9

AltroQuando
Σε αυτό το βιβλιοπωλείο μπαίνει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη Cinecitta. Ναι, εδώ θα βρεις από κάρτες μέχρι υπογεγραμμένα portofolios, μαγνητάκια, DVDs, βιβλία και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη μαγική έβδομη τέχνη.
Via del Governo Vecchio 80

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα