Follow us

Aide-mémoire | Το φινάλε της Αντωνοπούλου & το καλοκαιρινό πρόγραμμα στα σκαριά

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών & το τηλεοπτικό σκηνικό

Εύα Αντωνοπούλου

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Σε κατάσταση "τροχοδρόμησης" είναι οι νέες σειρές της ΕΡΤ, που εδώ και αρκετό καιρό σας έχω γράψει ότι έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. Μία, από τις εξαιρετικές της χρονιάς, η "Έρημη Χώρα" του Γιώργου Γκικαπέππα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραμίχο είναι η πρώτη που ανακοινώθηκε. Και μάλιστα οι του Ραδιομεγάρου επιμένουν να στηρίζουν το ERTFLIX, που αποδεικνύεται ισχυρότερο "προϊόν" από κάθετι άλλο έβγαλε η ΕΡΤ στον αέρα τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά το "διπλό" ταμπλό του Μιχαήλ Ταμπακάκη συνεχίζεται και φέτος. Έχει κλείσει και στην "Ηλέκτρα" (μαθαίνω), το νέο καθημερινό της ΕΡΤ, και στην "Έρημη Χώρα". Όχι που θα έμενε με μία σειρά την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει επιτυχία.

Η Εύα Αντωνοπούλου ήταν άψογη στο "αντίο" της προς τον ΣΚΑΪ. Η Εύα Αντωνοπούλου είναι μια εκπληκτική δημοσιογράφος, με πραγματικά υψηλές θεάσεις στο μεσημεριανό της δελτίο, που πάει στο OPEN γνωρίζοντας το μικρότερο βεληνεκές του σταθμού, αλλά έτσι ανεβαίνει επίπεδο στον επαγγελματικό της στίβο. Είμαι μαζί της. Αφήστε τα πολλά μπλα μπλα, τα κίτρινα δημοσιεύματα και το σούσουρο. Δεν έχω κανένα λόγο να "στηρίξω" τον ΣΚΑΪ ή το OPEN, μπορώ όμως να κρίνω όταν μια τηλεοπτική συνθήκη "κραυγάζει" αξιοπρέπεια.

Σημαντική και η διάδοχη κατάσταση. Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια άξια αντικαταστάτρια.

Για την ιστορία και την παραδοχή του fair play, και ο ΣΚΑΪ με τη σειρά του την αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια:

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια.
Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση.
Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Σε στάση αναμονής ο ΣΚΑΪ για το καλοκαιρινό πρόγραμμα. Πάντως επικρατέστερο πρόσωπο, αν βγει καθημερινό ψυχαγωγικό το καλοκαίρι στο Φάληρο, είναι η Νάνσυ Παραδεισανού. Τώρα τι θα γίνει στην πράξη ενόψει και δεύτερων εκλογών και μιας ιδιαίτερα νέας ανταγωνιστικής σεζόν, θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Προεκλογικά πάντως μην περιμένετε να πάει κανείς διακοπές από τους ενημερωτικούς, ειδικά του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στάση κρατούν και στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1. Προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφήνουν κι ένα ενδεχόμενο για καλοκαιρινό πρόγραμμα, αγνώστων λοιπών στοιχείων προς το παρόν. Αγνώστων ή και γνωστότατων, που ακόμα όμως δεν είναι προς διασπορά. Αν γίνει πάντως, θα έχει ουσία και για όσα δούμε μετά τον Σεπτέμβριο.

Καλή επιτυχία στη Μαρία Αναστασοπούλου και την "Αρένα" της. Και καλή επιτυχία σε τόσους άξιους συναδέλφους, όπως την Άρια Καλύβα, τον Λάζο Μαντικό -που σας έλεγα τις προάλλες, τον Αντώνη Διαμαντάκη... Άνθρωποι που παίζουν για τη φανέλα του ΑΝΤ1, σε νέο γήπεδο. Όλοι τους. Το αξίζουν να πάνε καλά.

Aide-mémoire | Το φινάλε της Αντωνοπούλου & το καλοκαιρινό πρόγραμμα στα σκαριά

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα