Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός SPOILER: Ο Άγγελος πέφτει νεκρός! Ποιος σκοτώνει τον γιατρό;

Μια εξέλιξη - σοκ έρχεται να συγκλονίσει τους ήρωες του "Σασμού"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Θανάσης Πατριαρχέας - Σασμός Rnew

Ο Άγγελος, που υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας, πέφτει τελικά νεκρός στον "Σασμό" γράφοντας έτσι το τέλος ενός από τους πιο συμπαθητικούς ήρωες της σειράς.

Διάβασε όσα αποκαλύπτει το "Τηλέραμα" και εξασφάλισε αποκλειστικά το Yupiii!

Η επιστροφή του Κώστα στο χωριό δεν έγινε δεκτή με χαρά από την Άσπα, που είδε τον εφιάλτη του παρελθόντος να επανέρχεται ύστερα από αρκετό καιρό, διεκδικώντας μια θέση στη ζωή της. Ο Κώστας είναι αποφασισμένος να μείνει μόνιμα πλάι στην πρώην γυναίκα του, γι' αυτό μάλιστα προσπάθησε να βρει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, ώστε να της αποδείξει πως έχει αλλάξει και πως θέλει να είναι πια ο σωστός άντρας που δεν είχε ποτέ δίπλα της.


Η παρουσία του Άγγελου του αλλάζει τα σχέδια και τον οδηγεί σε ένα πολύ σκοτεινό μονοπάτι, από το οποίο μόνο χαμένοι μπορεί να βγουν όλοι... Ο Κώστας ζηλεύει τον γιατρό και δεν θα διστάσει να συγκρουστεί πολλές φορές μαζί του. Η τελευταία όμως θα είναι και η μοιραία, καθώς θα αφαιρέσει τη ζωή του Άγγελου, βυθίζοντας και πάλι Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στο πένθος... Η Άσπα και η Αργυρώ είναι απαρηγόρητες με το τραγικό νέο της δολοφονίας του
Άγγελου, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί...

Περισσοτερα στο "Τηλεραμα" που κυκλοφορεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα