Follow us

Γιατί πρέπει να βγάλεις τουλάχιστον μία φωτογραφία φέτος το χειμώνα

Ο χειμώνας έχει τη δική του ξεχωριστή γοητεία και βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο να την αναδείξεις!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
xionia

Σκέφτηκες ποτέ πως το χειμερινό τοπίο της Αθήνας θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για έναν μοναδικό φωτογραφικό διαγωνισμό; Η Answear.gr, o κορυφαίος προορισμός για ηλεκτρονικές αγορές μόδας, ενθαρρύνει τον καθένα μας να απαθανατίσουμε τον ορισμό της χειμερινής έμπνευσης μέσα από έναν Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας διεκδικώντας παράλληλα μοναδικά βραβεία!

Γιατί πρέπει να βγάλεις τουλάχιστον μία φωτογραφία φέτος το χειμώνα

Η χιονισμένη Αθήνα θα μπορούσε να γίνει έμπνευση ακόμα και στα πιο κεντρικά της σημεία, μιας και το θέαμα του ιστορικού κέντρου υπό το λευκό στολισμό του χιονιού πρόκειται για ένα ασυνήθιστο σκηνικό που σίγουρα δεν τυχαίνει πολύ συχνά. Έτσι μπορείς να πάρεις κι εσύ τη δική σου κάμερα για να καταγράψεις με τον φακό τη δική σου χειμερινή έμπνευση, μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

χιονισμένη Αθήνα

Πάρε την κάμερα ή το κινητό σου και λάβε μέρος στο διαγωνισμό!

Το Αnswear.gr σε προσκαλεί να λάβεις μέρος στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας Lifespiration Starts Here - Winter Edition. Πώς θα το κάνεις αυτό; Με έναν απλούστατο τρόπο. Δημοσίευσε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στο προφίλ σου στο Instagram δείχνοντας τη χειμερινή σου έμπνευση. Μη ξεχάσεις να προσθέσεις #winterspirationgr και να κάνεις tag @answear_gr. Όσοι μένουν στην Κύπρο μπορούν να λάβουν μέρος μέσω του Answear.cy προσθέτοντας #winterspirationcy κάνοντας tag @answear_cy. Τρεις νικητές από την Ελλάδα και τρεις νικητές από την Κύπρο θα κερδίσουν βραβεία σε μετρητά: πρώτο βραβείο αξίας 500 ευρώ και δυο επιπλέον βραβεία αξίας 200 ευρώ.

Answear

Ποιος θα αξιολογήσει τις συμμετοχές;

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αξιολογηθούν από ειδικούς που λατρεύουν το χειμώνα και βρίσκουν τη δική τους έμπνευση σε κάθε βήμα.

Για την Ελλάδα, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τις:

  • Μυρτώ Κάζη: Επιχειρηματίας και τηλεοπτική παρουσιάστρια
  • Εβίτα Τσιλοχρήστου: Δημοσιογράφος
  • Μαρία Κόφου: Τravel experience designer

Για την Κύπρο οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την:

  • Άντρεα Καφά: Αθλητικογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στους Όρους και Προϋποθέσεις στα παρακάτω link για Ελλάδα και Κύπρο, αντίστοιχα: https://lifespirationstartshere.answear.gr/ και https://lifespirationstartshere.answear.cy/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα