Follow us

Survivor | Αυτό είναι το μεγάλο έπαθλο του αγωνίσματος της Κυριακής - "Χρυσάφι" για τους παίκτες από τον Ατζούν λίγο πριν τον τελικό

Όλα αλλάζουν στο Survivor από αυτή την Κυριακή και η αρχή γίνεται με ένα μεγάλο έπαθλο

Survivor - Γιώργος Λιανός

Το Survivor αλλάζει δομή και από αυτή την Κυριακή λανσάρει το νέο "μοντέλο" κανονισμών.

Ένα μυθικο επαθλο, λίγο πριν την αποχωρηση

Έτσι το βράδυ της Κυριακής η διαδικασία θα ξεκινήσει με αποχώρηση! Οι υποψήφιοι που υπέδειξαν οι τρεις νικητές ατομικής ασυλίας των περασμέων επεισοδίων αναμετριούνται και τελικά αποχωρεί ένας.

Λίγο νωρίτερα όμως ένα τεράστιο έπαθλο έρχεται να τους ανταμείψει. Συγκεκριμένα, ο νικητής του αγωνίσματος θα απολαύσει ένα ταξίδι στις Μπαχάμες! Αυτό είναι ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο από τον Ατσούν Ιλιτσαλί προς τους παίκτες των ελληνικού Survivor, μετά το instagram live της Τετάρτης που έφερε στην ελληνική ομάδα το μεγάλο έπαθλο των 15 χιλιάδων ευρώ.

Νεο προγραμμα σε αγωνίσματα και αποχωρησεις

Έτσι, από αυτή την εβδομάδα, το Survivor θα ξεκινά κάθε Κυριακή με "διεθνή" αγώνα με παίκτες άλλων χωρών, πιθανότατα του τουρκικού, ενώ θα συνεχίζεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με αγώνες ατομικής ασυλίας, οι νικητές των οποίων θα καθορίζουν από ένα υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης με τη λιγότερη απήχηση στο κοινό, η ψηφοφορία του οποίου θα διεξάγεται κάθε βράδυ Τετάρτης, θα αποχωρεί στο επεισόδιο της Κυριακής μέχρι να διαμορφωθεί η τελική τριάδα των φιναλίστ που θα περάσουν στον τελικό του Ιουλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα