Follow us

Τα σχήματα του καλοκαιριού, σχεδόν ένα χρόνο μετά το "λουκέτο" στα νυχτερινά κέντρα

Η νυχτερινή διασκέδαση βάζει ξανά μικρόφωνα και ηχεία σε λειτουργία με τους καλλιτέχνες να βρίσκονται ήδη ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στη σκηνή

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Τα σχήματα του καλοκαιριού

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σιωπής, η νυχτερινή διασκέδαση ξεκινά να λειτουργεί ξανά με πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες να επιστρέφουν στη σκηνή.

Νυχτερινη ζωη ξανα στην Αθηνα

Όπως ανέφεραν στο "Love it", έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή είναι ο Νίκος Βέρτης με το "YTON" να υποδέχεται τον απόλυτο πρωταγωνιστή του, ακριβώς όπως το περυσινό καλοκαίρι, αφού το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο έχει ανοιγόμενη οροφή και γίνεται εξωτερικός χώρος. Μαζί του πιθανότατα θα βρίσκεται η Josephine αλλά και ο Χρήστος Ζώτος.

Αν όλα πάνε καλά, το "ROMEO" θα ανοίξει ξανά με επικεφαλής του σχήματος τον Θοδωρή Φέρρη. Στο ίδιο πρόγραμμα πιθανότατα να δούμε και τους Alcatrash, που γνωρίζουμε καλά μέσα από την εκπομπή του Νϊκου Μουτσινά.

Ακόμα, το "Εμπατή North" για πρώτη φορά διαμορφώνει κατάλληλα τον εξωτερικό της χώρο και κατά πάσα πιθανότητα υποδέχεται τον Θέμη Αδαμαντίδη για open air καλοκαιρινές βραδιές.

Ακόμα αναμένονται οι κινήσεις ορισμένων εκ των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας, που εκ των πραγμάτων δεν διαθέτουν εξωτερικό χώρο. Αυτά είναι τα Frangelico, Posidonio, Fantasia και Teatro που μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει αν και πώς θα λειτουργήσουν.

Μεταναστες διασκεδασης στην Κυπρο

Παρά τα περιορισμένα σχέδια για νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, η Κύπρος φαίνεται πως έχει βάλει γερά μπροστά τις μηχανές ώστε να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έτσι από 2 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή εγκαθίσταται κάθε Σαββατοκύριακο στη Λεμεσσό, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου και τους ΟΝΕ στο νυχτερινό κέντρο "Νότες".

Κάτι ανάλογο επιχειρεί και η Έλλη Κοκκίνου στο "Θέαμα", ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Λούκα Γιώρκα, δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα νυχτερινών ανταγωνισμό Ελλήνων καλλιτεχνών εκτός συνόρων.

Αποβαση στα θεατρα

Και αν τα νυχτερινά κέντρα θεωρούνται παράτολμη επιλογή για κάποιους ακόμα, τα ανοιχτά θέατρα φαίνεται πως παίρνουν... φωτιά αυτό το καλοκαίρι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκινά την καλοκαιρινής της περιοδεία από το "Βεάκειο" στις 5 & 6 Ιουλιου ενώ κάτι ανάλογο μέσα στον ίδιο μήνα πράττει και η Νατάσσα Μποφίλιου. Ακόμα, καλοκαιρινή περιοδεία ετοιμάζουν για ακόμα μία φορά οι "ΠΥΞ ΛΑΞ" ενώ τις φωνές τους αυτό το καλοκαίρι ενώνουν σε συναυλίες ανά την Ελλάδα ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τις φωνές τους ενώνουν επίσης η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες δισκογραφικά και ραδιοφωνικά, λίγους μήνες μετά τη σύμπραξή τους στο "Σπίτι με το MEGA" συνεχίζουν επί σκηνής τη συνεργασία τους.

Καλοκαιρινή περιοδεία έχει ανακοινώσει ήδη και ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ μία εκρηκτική μουσική παράσταση ανεβάζουν αυτό το καλοκαίρι οι Έλενα Παπαρίζου & Τάμτα σε συναυλιακούς χώρους με girl power διάθεση.

Άρωμα 80s θα έχει για ακόμα μία φορά η σύμπραξη των Δάκης, Μαντώ, Κώστα Μπίγαλη και Πωλίνας!

Το θεατρο "Άλσος" ξανα πρωταγωνιστης του καλοκαιριου

Το θέατρο "Άλσος" στο Πεδίον του Άρεως έχει και φέτος την τιμητική του. Από Παρασκευή έως και Κυριακή ο Τάκης Ζαχαράτος με καλεί να "Πάμε γι' άλλα" έχοντας στο πλευρό του ως guest star την εκρηκτική Άντζελα Δημητρίου.

Ακόμα κάθε εβδομάδα ανοίγει ξανά στον ίδιο χώρο η "Ταράτσα του Φοίβου". Για 5η χρονιά ο Φοίβος Δεληβοριάς συμπράττει με τον Θανάση Αλευρά αλλά και πολλούς guest καλλιτέχνες - ανάμεσά τους ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και η Καίτη Γαρμπή.

Με δύο sold out συναυλίες ξεκινά το καλοκαίρι και για την Άννα Βίσση που παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "ΑΜΗΝ" ενώ έχουν ανακοινωθεί ακόμα δύο ημερομηνίες για τα τέλη του μήνα.

Τέλος μέσα στον Ιούλιο στη σκηνή του "Άλσους" θα δούμε και τον Κωστή Μαραβέγια σε προσωπικές συναυλίες (πέρα από την εμφάνισή του στην "Ταράτσα του Φοίβου) όπως και τις ΜΕΛΙSSES που επιστρέφουν στη σκηνή μετά από πολλούς μήνες, ικανοποιώντας τις χιλιάδες θαυμαστών τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα