Η εκπομπή του διάσημου pastry chef φέτος κλείνει 12 χρόνια στη μικρή οθόνη, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΟPEN.
Ο Στέλιος Παρλιάρος ξεκινάει τη φετινή σεζόν χρησιμοποιώντας ένα υλικό, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί: τη σοκολάτα. Το αποτέλεσμα όπως πάντα είναι άκρως εντυπωσιακό: μια ψητή τούρτα σοκολάτας με κρεμ ανγκλέζ.
Στο πρώτο Master class της εκπομπής, ο ίδιος αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της αμυγδαλόπαστας, δημιουργώντας μια αμυγδαλόπιτα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Επίσης, μας μαθαίνει πώς ακόμη και ένα παντεσπάνι που δεν ψήθηκε καλά ή ένα κέικ που περίσσεψε μπορεί να μετατραπεί σε ένα νέο εντυπωσιακό γλυκό, όπως τα τρουφάκια σοκολάτας με ρούμι.
«Γλυκές Αλχημείες» πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr