Follow us

Ελένη Βαΐτσου: Πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο»;

Η 27χρονη Ελένη Βαΐτσου, μίλησε στο κυπριακό περιοδικό «Omikron» και τον Πιερρή Παναγή για το «Μπρούσκο» στο οποίο πρωταγωνιστεί, εξήγησε πώς την επέλεξαν για τον ρόλο της "Μελίνας", απάντησε στην ερώτηση αν θεωρεί πως θα έμπλεκε η ίδια ποτέ σε ένα αντίστοιχο ερωτικό τρίγωνο και παραδέχτηκε ότι δεν ασχολείται καθόλου με τις κριτικές που γράφονται κατά καιρούς για εκείνη.

Ελένη Βαΐτσου R

«Όταν πήγα Αθήνα για σπουδές -κατάγομαι από Φθιώτιδα- γνωρίστηκα με κάποια παιδιά που είχαν ερασιτεχνική ομάδα ηθοποιών και μου είπαν πως αν ενδιαφέρομαι θα μπορούσα να συμμετάσχω. Η αλήθεια είναι πως δεν έψαξα κάτι. Προέκυψε... Και το έκανα για αρκετά χρόνια πριν πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Περνούσα ατέλειωτες ώρες στο θέατρο. Μόνο που δεν κοιμόμουν εκεί! Και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά, αλλά σε μένα -ευτυχώς- λειτούργησε θετικά. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είχα ούτε ελεύθερο χρόνο, ούτε προσωπική ζωή αλλά δεν με ένοιαζε. Δεν έκανα τίποτα άλλο! Όλη μέρα πάνω στη σκηνή. Και έτσι είπα στον εαυτό μου πως αφού θα πρέπει να δουλέψω στη ζωή μου καλύτερα να δουλέψω σ’ έναν χώρο που με γεμίζει» εξήγησε η Ελένη Βαΐτσου για το ξεκίνημά της και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Πώς κέρδισε όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο»: «Με είχαν δει σε ένα video casting και με πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου πως θα ήθελαν να με γνωρίσουν. Άκουσα τις λεπτομέρειες για το σενάριο, για την υπόθεση, για τους υπόλοιπους ηθοποιούς, το ρόλο μου. Η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι. Είχα μπροστά μου μια εξαιρετική πρόταση με πολύ καλούς συνεργάτες και ήταν μεγάλη ευκαιρία. Δεν συμβαίνει συχνά η πρώτη σου δουλειά να είναι και ένας ρόλος πρωταγωνιστικός. Όποιος ρόλος και να ήταν, θα τον έκανα. Δεν θα σκεφτόμουν αν θέλω. Θέλω να δοκιμάζω».

Οι κριτικές την επηρεάζουν; Πώς τις αντιμετωπίζει; «Πρέπει να είσαι σκληραγωγημένος, να αντέχεις κριτικές, να μην πέφτεις και να μην επηρεάζεσαι όταν διαβάζεις κάτι άσχημο. Η αλήθεια είναι πως εξακολουθώ να δουλεύω πολύ και δεν προλαβαίνω να διαβάσω και να ασχοληθώ. Μάλλον κάνει καλό η πολλή δουλειά» σχολίασε η 27χρονη Ελένη Βαΐτσου.


Στην ίδια συνέντευξη, η νεαρή ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να είναι στη θέση της Μελίνας, της ηρωίδας που υποδύεται, και να βρεθεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο; «Πιστεύω πως όχι, δεν θα έμπαινα σε παράλληλη σχέση. Δεν θα το έκανα…Θα έκανα το παν για να μη συμβεί απ’ όσο με ξέρω» σχολίασε, ενώ σχετικά με το πώς χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της, ανέφερε: «Σίγουρα είμαι πολύ δυναμική. Και αποφασιστική. Τα συγχύζω κάποιες φορές αυτά τα δυο. Όλα τα υπόλοιπα είναι από λίγο, είναι ένα μείγμα».

Τέλος, η Ελένη Βαΐτσου μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και τον ρόλο που θεωρεί ότι έπαιξε στην μέχρι τώρα πορεία της, εξηγώντας παράλληλα αν πιστεύει ότι η ομορφιά μπορεί να ανοίξει κάποιες πόρτες στον χώρο: «Σίγουρα δεν θα τις κρατήσει ανοικτές. Και όχι, δεν είναι αυτή που σκοτώνει το ταλέντο. Η συμπεριφορά είναι εκείνη που σκοτώνει πράγματα. Πώς αντιμετωπίζεις καταστάσεις, πώς συμπεριφέρεσαι, αν είσαι ικανός ώστε να αντεπεξέλθεις και να διαχειριστείς και αν αξίζει να είσαι στο χώρο. Η ομορφιά θα σου δώσει την ευκαιρία αλλά απ’ εκεί και πέρα εσύ θα το διαχειριστείς για να αποδείξεις ότι αξίζεις».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα