Δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του "Πρωινού" έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να μιλά για τους επερχόμενους αγώνες του αλλά και για την απόφαση που πήρε με τη Βασιλική Μιλλούση να μη δημοσιοποιούν ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.
Οι επόμενοι αγώνες
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε ότι "Δεν ξεκουράζομαι καθόλου και σε ενάμιση μήνα έχουμε Ευρωπαϊκό στο Ζάγκρεμπ, τον Αύγουστο, που είναι ο τελικός. Τον Οκτώβριο έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".
Η απόφαση για τις κόρες του
Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση αγώνα της κόρης του, που ακολουθεί τα βήματά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας υπογράμμισε ότι "Πριν μια βδομάδα είχε ξανά αγώνες και δεν το ανεβάσαμε πάρα πολύ, γιατί το παιδί δεν ήταν έτοιμο να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Κάναμε κι εμείς λάθος. Πάει πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, και η μία και η άλλη κάνουν πολύ γυμναστική, τους αρέσει, το αγαπάνε. Ευτυχισμένα και χαρούμενα να είναι".
Λευτέρης Πετρούνιας: "Είναι φάουλ σε βαθμό κακουργήματος όταν το λένε αυτό στις κόρες μας"
Η Βασιλική Μιλλούση υποδέχτηκε στις "Μαμά - δες" τον σύζυγό της και χρυσό ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.
Μεταξύ άλλων, ο ίδιος τοποθετήθηκε για τα σχόλια που κατά καιρούς δέχονται οι κόρες του, σύμφωνα με τα οποία τα νεαρά κορίτσια είναι "μελλοντικές Ολυμπιονίκες".
Πάνω σε αυτό, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: "Είναι φάουλ, δεν είναι κίνητρο, είναι βάρος. Είναι βάρος σε βαθμό κακουργήματος. Το ξέρω ότι ο κόσμος το εκφράζει καλοπροαίρετα αλλά, επι τόπου όταν μου το λέει ένας άγνωστος και το ακούνε τα παιδιά μου... Επί τόπου λέω "Γερά και χαρούμενα να είναι". Είναι η καταστροφή της ψυχολογίας ενός παιδιού, δεν μπορείς να φορτώνεις ένα εξάχρονο με τέτοιο βάρος. Σε μένα μπορείς να πεις ό,τι θέλεις".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr