Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" έκανε δηλώσεις η Σία Κοσιώνη, η οποία αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.
Τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία
"Το Sport FM τον έχω πάντα στην καρδιά μου. 22 χρόνια πριν εκεί και έλεγα το Σαββατοκύριακο τα Δελτία Ειδήσεων αλλά ως sport animal από πολύ μικρή, ζούσα και αυτό το αθλητικό κλίμα που πάντα αγαπούσα και παραμένω σε αυτό . Εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα επιστρέφοντας από τις σπουδές μου σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο. Μου άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά, ήμουν μια νέα δημοσιογράφος. Με εμπιστεύτηκαν σε ένα ρόλο όχι πολύ κεντρικό, αλλά για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικός εκείνη την εποχή. Τους έχω πραγματικά όλους στην καρδιά μου, τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσαν τότε, που κι αυτή ήταν μία ψηφίδα της μετέπειτα επιτυχημένης -πιστεύω- πορείας μου"
Η τηλεοπτική επιστροφή
Όταν ρωτήθηκε για το αν θα δούμε την τηλεοπτική της επιστροφή με μια εκπομπή συνεντεύξεων, η γνωστή δημοσιογράφος είπε: "Σε αυτά θα μείνουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ"
"Όταν έχεις στο δυναμικό σου ένα τέτοιο όπλο σαν την Κοσιώνη, όλα μπορούν να ανατραπούν"
Η Σία Κοσιώνη κάνει το επόμενο βήμα μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ και έρχεται στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου για το "Καλύτερα δε Γίνεται".
Ειδικότερα, ο διευθυντής του Yupiii είπε: "Όλα δείχνουν λευκό καπνό, ότι έρχεται η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 και θα συνυπάρξει με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει με τον δικό του τόνο και η Σία Κοσιώνη θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο πλευρό του με έναν διευρυμένο ρόλο. Παράλληλα με τον ρόλο της στο δελτίο, θα αναλάβει μία σειρά συνεντεύξεων με εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακόμα και τον διεθνή χώρο".
Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος είπε: "Κάπως έτσι θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που θα τα σκιαγραφεί όλα αυτά και θα τα επισημοποιεί, διότι άλλο οι πληροφορίες, άλλο οι επίσημες ανακοινώσεις".
Η Ναταλία Γερμανού έκανε μία ερώτηση στον συνεργάτη της λέγοντας: "Σε περίπτωση που ο Νίκος Χατζηνικολάου θελήσει να αφήσει το κεντρικό δελτίο κάποια στιγμή, υπάρχει περίπτωση να το αναλάβει η Σία Κοσιώνη εξ' ολοκλήρου;".
"Όταν έχεις στο δυναμικό σου τη Σία Κοσιώνη, ένα τέτοιο όπλο, όλα μπορούν να ανατραπούν. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανανέωσε πολύ πρόσφατα, οπότε ας σεβόμαστε τα γεγονότα και ως ρεπόρτερ θα πω εγώ" απάντησε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.