Follow us

MadWalk 2012: Τα ντουέτα της βραδιάς και η συμμετοχή - έκπληξη!

Μόλις μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη βραδιά του MadWalk by Vodafone, το ΜAD ανακοίνωσε όλα τα ζευγάρια σχεδιαστών και καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν επί σκηνής.

MadWalk- Φουρέιρα- Ρουβάς- Θεοδωρίδου Ένωση

Τα ντουέτα σχεδιαστών-τραγουδιστών του λαμπερού fashion event είναι:

ANGELOS BRATIS - ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ & CLAYDEE
ANGELOS FRENTZOS - MY EXCUSE & ILIA DARLIN
APOSTOLOS MITROPOULOS - ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE - ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ & DEMY
DELIGHT - LEON
DEUX HOMMES - ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
EFI PAPAIOANNOU- ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
KORE-SOPHIA KOKOSALAKI - MY WET CALVIN
LOUKIA - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ακόμη, σε special fashion act, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα εμφανιστουν οι GΟΙΝ' THROUGH. Στη βραδιά συμμετέχουν επίσης οι: MARK F. ANGELO, MEΛΙSSES, NEVMA ft. Κ. ΣΤΙΚΟΥΔΗ, PLAYMEN, VEGAS.

Η σημαντική διαφορά μεταξύ της αρχικής λίστας των τραγουδιστών που είχε ανακοινωθεί από το MAD και της λίστας που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα είναι ότι από τη δεύτερη λίστα λείπει το όνομα του Δήμου Αναστασιάδη ενώ έχει προστεθεί αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Το MadWalk by Vodafone θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Φάληρο ενώ παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη. Σε ρόλο guest host θα εμφανιστεί ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος θα είναι και ο πρωταγωνιστής του openning act της βραδιάς με το τραγούδι «Ένταση».

Θυμήσου, επίσης, όλες τις λεπτομέριες της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου μαζί με τους «Deux Hommes» στη σκηνή του MadWalk.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα