Follow us

Μάριος Αθανασίου: "Ηταν διάστηµα οικονοµικής αιµορραγίας - Δανείστηκα από φίλους για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις µου"

Ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει για τις περιόδους που έχει δυσκολευτεί οικονομικά

Μάριος Αθανασίου

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για τον γιο του, Αλέξανδρο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ;

Είμαι ενεργά στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019. Έχω κατέβει υποψήφιος σε βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές. Ήταν όνειρο να κατέβω στις ευρωεκλογές. Με ιντρίγκαρε η εσωκοµµατική διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων.

Ποια είναι η σχέση σου µε τον Στέφανο Κασσελάκη;

∆εν έχω κάποια προσωπική και φιλική επαφή. Είναι η σχέση υποψηφίου και προέδρου.

Ποια είναι η άποψή σου γι’ αυτόν;

Εχω µια εκτίµηση στο όραµα και στην προσπάθειά του. Γενικά πιστεύω σε ό,τι είναι κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό εξάλλου τον στηρίζω ενεργά. Ολες οι προσπάθειες που έχουν γίνει από τις εσωκοµµατικές εκλογές και µετά έχουν ως βάση την αλλαγή. Είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει ο κόσµος µέχρι τώρα. Με τραβάει οτιδήποτε έχει µια πρόθεση, ένα όραµα και µια ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτό το εκπροσωπεί απόλυτα ο Στέφανος Κασσελάκης. Από εδώ και πέρα, εάν θα το πετύχει, αυτό δεν είναι αποκλειστικά ζήτηµα "ενός ανδρός αρχής".

Πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόµµα στις ευρωεκλογές;

Ναι, το πιστεύω από αυτό που εισπράττω από τον κόσμο, τη δυσαρέσκεια και τη διάθεση αλλαγής, παρόλο που µιλάµε για ευρωπαϊκές εκλογές. Είναι ζορισμένος ο κόσµος και ψάχνει διέξοδο και λύση αλλού. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που το βρίσκουν αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχεις άγχος µε την υποψηφιότητά σου;

Έχω, βεβαίως. Αλλά περισσότερο αγχώνομαι να πάει καλά το κόµµα, ώστε να αλλάξει τα ποσοστά του σε σχέση µε αυτά που είδαμε στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό το 41% της Ν.∆. ήταν λίγο… αγριευτικό. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ανέβουν τα ακροδεξιά κόµµατα. Επειδή δεν είμαι πολιτικός ή επιχειρηματίας, όλο αυτό το άγχος είναι για το καλύτερο του κοινωνικού συνόλου. Εάν αυτό δεν το ασπάζεται ο κόσµος… αυτή είναι η αρχή της ∆ηµοκρατίας, τι να κάνουμε.

Ορισμένοι αναρωτιούνται τι δουλειά έχουν οι celebrities στην πολιτική.

Εγώ είµαι celebrity; (γέλια). ∆εν µπορώ να πω κάτι σε αυτό. Ολοι αυτοί οι celebrities που ασχολούνται µε την πολιτική έχουν µια δουλειά. ∆εν έχω κρίνει κάποιον από το επάγγελμά του, να πω π.χ. ότι αυτός είναι φαρμακοποιός ή έµπορος και δεν πρέπει να ασχοληθεί ή αυτός είναι δικηγόρος και επιβάλλεται να ασχοληθεί. Μέχρι τώρα δεν έχει δείξει η Ιστορία ότι τα επαγγέλµατα µας έχουν σώσει.

Αφραγκος έχεις µείνει;

Πολλές φορές (γέλια). Στα πρώτα µου βήµατα, αλλά τότε δεν είχα υποχρεώσεις, οπότε δεν µε ένοιαζε. Γενικά, όταν κάνεις οικογένεια, τα πράγµατα είναι πιο ασφυκτικά. Αργότερα, την περίοδο της οικονοµικής κρίσης, που χτύπησε τους καλλιτέχνες, είχα οικονοµικά προβλήµατα, αλλά τότε ήταν διαφορετικά, γιατί είχα οικογενειακές υποχρεώσεις. Φυσικά, την περίοδο του κορονοϊού που δεν είχαµε δουλειά. Ηταν ένα διάστηµα οικονοµικής αιµορραγίας. Επρεπε να δανειστώ από φίλους για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις µου. Εχω και τρία παιδιά, ηλικίας 18, 9 και 6 ετών.

Έχεις πει στον 18χρονο γιο σου να σε ψηφίσει;

Όχι, το αφήνω στην κρίση του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα