Follow us

Λέιτον Μίστερ: Διεκδικεί την κηδεμονία του αδερφού της από τη μητέρα της

Το Gossip Girl Λέιτον Μίστερ διεκδικεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, από τη μητέρα της την κηδεμονία του αδερφού της, επειδή όπως ισχυρίζεται, εκείνη χρησιμοποίησε τα χρήματα που της έστελνε για την ανατροφή του μικρού της αδερφού σε δικά της προσωπικά περιττά έξοδα.

Μαριάννα Μαρμαρά
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
Λέιτον Μίστερ

Η 25χρονη Μίστερ έστελνε κάθε μήνα 7500 δολάρια στην Κωνστάνς Μίστερ, προκειμένου να την βοηθήσει στα έξοδα της θεραπευτικής αγωγής που ακολουθούσε ο αδερφός της, αλλά στη μήνυση που κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl ισχυρίζεται πως τα χρήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν οι χειρουργική αισθητικές επέμβασεις της μητέρας της.

Για τον λόγο αυτό, η Τεξανή ηθοποιός επιθυμεί να πάρει την κηδεμονία του αδερφού της Αλεξάντερ, ώστε αυτός να μπορέσει να μετακομίσει από την Καλιφόρνια όπου κατοικεί με τη μητέρα τους και να ζήσει με την αδερφή του μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

«Η Λέιτον είναι αηδιασμένη από τη συμπεριφορά της μητέρας της και είναι αποφασισμένη να πάρει από εκείνη τον αδερφό της Λεξ (σ.σ. υποκοριστικό του Alexander) και να τον απαλλάξει από αυτή την κατάσταση», ανέφερε άνθρωπος του οικογενειακού της περιβάλλοντος στο RadarOnline.com.

Ο Αλεξάντερ, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται στη μήνυση η Λέιτον Μίστερ, αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πολλά προβλήματα υγείας με αποκορύφωμα την πρόσφατη υποβολή του σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Λέιτον Μίστερ

Η Λέιτον Μίστερ με τον αδερφό της, Αλεξάντερ

Σύμφωνα με την Daily Mail, στη μήνυση που κατατέθηκε στις 22 Ιουλίου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Αν και είναι υγιής και σωματικά δύναται να εργαστεί, η Κωνστάνς αρνείται να το κάνει. Αντʼ αυτού, η Κωνστάνς περιμένει η κόρη της να την στηρίξει οικονομικά […] Η Λέιτον είναι πραγματικά κοντά στον αδερφό της, γιʼ αυτό απλά απεχθάνεται το γεγονός πως δεν μπορεί να είναι εκεί για να τον βοηθήσει περισσότερο».

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μία διαμάχη δίχως τέλος μεταξύ της νεαρής ηθοποιού και της μητέρας της η οποία σημειώνεται πως τη γέννησε στη φυλακή, καθώς είχε καταδικαστεί για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, χθες, η Κωνστάνς αντεπιτέθηκε στους ισχυρισμούς της κόρης της, επιμένοντας έχει πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στις 11 Δεκεμβρίου, η 25χρονη ηθοποιός την πέταξε στο πάτωμα και επανειλημμένως την χτυπούσε με ένα μπουκάλι. Στη δική της μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ισχυρίζεται πως ο Αλεξάντερ αναγκάστηκε να επέμβει προκειμένου να σταματήσει ο καβγάς.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Λέιτον καταγγέλλει την Κωνστάνς πως ξόδευε τα χρήματα που της έστελνε εκείνη κάθε μήνα σε μπότοξ, extensions, πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και άλλα προσωπικά περιττά έξοδα. Σε απάντηση των συγκεκριμένων καταγγελιών, η Κωνστάνς εμμένει στον ισχυρισμό της πως σε προφορική συμφωνία με την κόρη της, η διάσημη ηθοποιός είχε υποσχεθεί να της δίνει για το υπόλοιπο της ζωής της 10 000 δολάρια το μήνα. Η άνεργη 55χρονη Μίστερ, σκοπεύει, αν το Gossip Girl συνεχίσει να αρνείται να της καταβάλει κάθε μήνα το ποσό αυτό, να διεκδικήσει δικαστικώς 3 εκ. δολάρια.

Σημειώνεται, πως στις 21 Ιανουαρίου επιβλήθηκαν στην 55χρονη Κωνστάνς περιοριστικά μέτρα, καθώς είχε απειλήσει τη ζωή μίας Καλιφορνέζας και του μικρού της γιου.

Διαβάστε Ακόμα