Follow us

Η Συνταγή της Ημέρας: Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας

Ένα ιδιαίτερο πιάτο έφτιαξε ο Απόστολος Ρουβάς στο «Πάμε Δανάη».

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Απόστολος Ρουβάς & Δανάη Μπάρκα στην κουζίνα

Ο γνωστός σεφ ετοίμασε ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας

Υλικά:
1,5 κιλό χοιρινό λαιμό
3 – 4 κ.σ. πέστο βασιλικού
Λιαστή ντομάτα
100 γρ. γραβιέρας
3 – 4 φέτες προσούτο

Υλικά για πέστο βασιλικού:
25 γρ. φύλλα βασιλικού
35 γρ. παρμεζάνα
15 γρ. πεκορίνο
8 γρ. κουκουνάρι
Μια πρέζα αλάτι
50 ml ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδου

Υλικά για πουρέ σελινόριζας:
½ κιλό σελινόριζα
200 γρ. νερό
200 ml γάλα
50 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. βούτυρο παγωμένο
Λίγο χυμό λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα