Follow us

Ελένη Φουρέιρα: "Γουστάρω που είμαι σέξι. Βγαίνει από μέσα μου αυτό. Και δεν μπορεί να το κρίνει κανείς"

Η Ελένη Φουρέιρα, η πιο επιτυχημένη γυναίκα της εγχώριας μουσικής σκηνής τα τελευταία ώρα, ποζάρει και μιλά στο ελληνικό Esquire

Esquire
ΓΡΑΦΕΙ: ESQUIRE
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Η ατρόμητη Ελένη Φουρέιρα. Η τελευταία μεγάλη σταρ της χώρας είναι σέξι, cool και δεν φοβάται να μιλήσει για το οτιδήποτε. Το ίδιο κάνει και τώρα.

Διαβασε ενα αποσπασμα της συνεντευξης της στο ελληνικο Esquire και τον Μπαμπη Δουκα, που εξασφαλισε το Yupiii!

Αρχικά, πώς σε βρίσκουμε αυτό το διάστημα;
Είμαι σε μία περίοδο που έχει πάρα πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο. Πριν από μερικές μέρες βγήκε ο νέος δίσκος μου, που δουλευόταν δύο χρόνια. Ο αρχικός στόχος ήταν να κυκλοφορήσει πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά δεν μου βγήκε σε κακό. Είχαμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, λίγο περισσότερο χρόνο να τον δουλέψουμε και να βρούμε κι άλλα τραγούδια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, αλλά και για το γεγονός πως πάει πολύ καλά, μέχρι στιγμής.

Είσαι άνθρωπος που σε ρίχνει ή σε φτιάχνει η ενέργεια των άλλων;
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με καλή ενέργεια. Από την άλλη, τους τοξικούς και αυτούς με την κακή ενέργεια δεν τους αφήνω καθόλου να με επηρεάσουν. Βάζω μέτρο στην επαφή μαζί τους. Δεν με αγγίζει πια και τους πολύ τοξικούς τους διώχνω. Φιλάκια, δεν έχουμε χρόνο.

Τι είναι αυτό, δηλαδή, που σου δίνει περισσότερο η σκηνή;
Γίνομαι ατρόμητη εκεί. Έτσι νιώθω. Πως δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να με εμποδίσει. Δεν είχα ποτέ άγχος, ντροπή ή οτιδήποτε τέτοιο. Νιώθω έκσταση εκεί, μία super woman.

Είσαι ένα κορίτσι που, αν μη τι άλλο, γεμίζει τη σκηνή. Συχνά δε, με εμφανίσεις που συζητιούνται. Σε έχουν κάνει ποτέ, κάποιες από αυτές, να νιώσεις άβολα;
Δεν θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι κάτι ντροπιαστικό ή οτιδήποτε τέτοιο. Ακόμη και ένα γυμνό γυναικείο σώμα δεν θα έπρεπε, σε καμία περίπτωση, να θεωρείται κάτι που χρήζει συζήτησης, ειδικά όταν μιλάμε για τέχνη. Ο καθένας, γενικά, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, είναι δικαίωμά του. Όπως εκφράζεται ο καθένας, έτσι πρέπει να ενεργεί. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Νιώθω άνετα, όμορφα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου. Νιώθω σέξι και, ξέρεις κάτι; Γουστάρω που είμαι σέξι. Βγαίνει από μέσα μου αυτό. Και δεν μπορεί να το κρίνει κανείς.

Τραγούδια, σχέση, Instagram, ύψος. Αυτές είναι οι τέσσερις πρώτες αναζητήσεις που βγάζει για εσένα το Google. Γιατί πιστεύεις πως ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο γι’ αυτά; Και πες μου κάτι που δεν ξέρουμε για εσένα.
Σοβαρά, ύψος; (γέλια) Τα άλλα τα καταλαβαίνω, αλλά αυτό μάλλον δεν το περίμενα για εμένα. Λες να φαίνομαι τόσο ψηλή στη σκηνή; Είμαι 1,70 μ. αλλά έχω ακούσει κόσμο να λέει: "Η Φουρέιρα; Είναι τουλάχιστον 1,75!". Να σου πω ένα μυστικό; Έχω ψάξει κι εγώ για σταρ του εξωτερικού, το ύψος τους. Οπότε, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως και να μην είναι τόσο ασυνήθιστο. Ευτυχώς, πάντως, που δεν ψάχνουν τόσο πολύ την ηλικία! (γέλια) Τώρα, να σου πω κάτι που δεν ξέρουν πολλοί. Χμμ, ίσως το ό,τι αγαπάμε οικογενειακώς πάρα πολύ τα ζώα. Γενικά, είμαι άνθρωπος του χαβαλέ. Μου αρέσει, καμιά φορά, να κάνω πράγματα που για πολλούς μπορεί να φαίνονται τρελά. Σκέψου μόνο τη φωτογραφία που είχα ανεβάσει από την περίοδο της κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης (σ.σ. με μπουρνούζι, τακούνια και κρασί στα χιόνια). Αυτό, πολλές φορές, το προσαρμόζω και στη δουλειά μου. Για παράδειγμα, δες το video clip για το Poli_Ploki: Έβαλα το μαγιό μου και πήγα στο σιντριβάνι, στο Πεδίον του Άρεως, με μαγιό και κοκτέιλ. Δεν έχω κουτάκια, αναστολές, σαν άνθρωπος. Προσεγγίζω τα πάντα από τη σκοπιά του χιούμορ. Και δεν με πειράζει να τσαλακώνομαι.

Περισσοτερα στο ολοκαίνουργιο τευχος του Esquire - Ανακαλυψε ακομα περισσοτερα στο Esquire.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Πώς η Meghan Markle 'δημιούργησε' τη λέξη Markled

H λέξη δεν αποτελεί επίσημη ορολογία, αλλά φρασεολογία που χρησιμοποιείται στην κοινή ομιλούμενη γλώσσα...

23 Απρ 2024 18:30