Follow us

Ο Άρης Λουμάκης σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του

"Δεν γνώρισα τον μπαμπά μου. Αν περάσει από δίπλα μου, δεν θα τον γνωρίσω"

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ

Μια εξομολόγηση ψυχής για τη ζωή του και την προσωπική του πορεία έκανε ο Άρης Λουμάκης, ο head του συγκροτήματος REC, στην κάμερα του "Πρωινού".

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός μίλησε για την κόρη του, Φραντζέσκα, και πώς τον άλλαξε ο ερχομός της: "Η κορούλα μου, μου έδειξε τι σημαίνει ζωή. Μου έβαλε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά για να βλέπω καλύτερα τον κόσμο γύρω μου. Είναι κορίτσι, είναι ό,τι θα ονειρευόμουν περισσότερο. Έχει το όνομα του ανθρώπου που με μεγάλωσε, της γιαγιάκας μου. Της το είχα υποσχεθεί κιόλας. Είναι τα πάντα μου, όλη μου η ζωή".

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν γνώρισε ποτέ τον μπαμπά του και αυτό ήταν κάτι που του κόστισε αρκετά. "Η μαμά είναι μπαμπάς και μαμά μαζί. Ήμουν τεσσάρων όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας μου από τη ζωή μου. Αυτή η έλλειψη που αισθανόμουν, αυτό το τεράστιο κενό, ότι δεν υπήρχε κάποιος να πάει να πάρει τους βαθμούς μου από τον διευθυντή στο δημοτικό, η απουσία του ανθρώπου που θα υπάρξει δίπλα σου να σε στηρίξει ή να σου ρίξει και ένα χαστούκι που λέει ο λόγος... Δεν υπήρχε! Έχασα και πολύ χρόνο εσωτερικά για να φτάσω στο σημείο να καλύψω την απουσία του, σίγουρα μου άφησε πολλά ψυχολογικά" δήλωσε στην κάμερα του "Πρωινού", συμπληρώνοντας: "Δεν τον γνώρισα για να τον συγχωρήσω. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος σαν τίποτα στη ζωή μου. Αν περάσει από δίπλα μου, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Κρατάω το επώνυμό του. Είχα σκεφτεί να το αλλάξω".

Όσο για την είσοδό του στο τραγούδι, ο Άρης Λουμάκης τόνισε: "Το τραγούδι ήρθε από ανάγκη. Κάποια στιγμή ένας συνεργάτης αποχώρησε από το group και έτσι έπιασα μικρόφωνο. Ήταν η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου".

Τέλος για τη στάση του απέναντι στους trappers που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος επεσήμανε: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την trap μουσική. Προτιμώ να μην καταλαβαίνω τι λένε από κάτι άλλους που καταλαβαίνω αλλά δεν γουστάρω αυτά που λένε. Πάντως οι REC δεν μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα