Follow us

Πωλείται Nissan Skyline GT-R V-Spec II με μόλις 362 χλμ. Πόσα δίνεις; (video): Για παράδειγμα, ένα σπάνιο GT-R M-Spec Nur πωλήθηκε στην Ιαπωνία πριν από μερικές μέρες στην τιμή ρεκόρ των 268.000 ευρώ!

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Πωλείται Nissan Skyline GT-R V-Spec II με μόλις 362 χλμ. Πόσα δίνεις; (video)
Πολλά μοντέλα προηγούμενων δεκαετιών έχουν αρχίσει να αποκτούν συλλεκτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα το κόστος απόκτησης τους να έχει εκτοξευθεί. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, με το Nissan Skyline να αποτελεί ένα από αυτά. Ειδικότερα, η γενιά που είναι γνωστή και ως R34 έχει τεράστια ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, ένα σπάνιο Skyline GT-R M-Spec Nur πωλήθηκε στην Ιαπωνία πριν από μερικές μέρες στην τιμή ρεκόρ των 268.000 ευρώ! Βλέπετε, μόλις 144 Skyline M-Spec βγήκαν από το εργοστάσιο παραγωγής και το συγκεκριμένα είχε 6.187 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Πωλείται Nissan Skyline GT-R V-Spec II με μόλις 362 χλμ. Πόσα δίνεις; (video)

Ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο Skyline GT-R V-Spec II Nur έχει βάλει προς πώληση μία εμπορία αυτοκινήτων στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα από τα μόλις 718 Skyline αυτού του τύπου που παρήχθησαν, ενώ μόλις 156 είναι βαμμένα στο συγκεκριμένο χρώμα (Millennium Jade). Και ποια είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα Skyline; Ότι στο οδόμετρο έχει μόλις 362 χιλιόμετρα! Πρακτικά είναι καινούργιο!
Πωλείται Nissan Skyline GT-R V-Spec II με μόλις 362 χλμ. Πόσα δίνεις; (video) - εικόνα 2

Η έκδοση GT-R V-Spec II Nur, παρουσιάστηκε την τελευταία χρόνια του R34. Το αυτοκίνητο πήρε την ονομασία του (Nur) από την πίστα του Nurburgring και είχε αυξημένη ισχύ που άγγιζε τους 330 ίππους. Διέθετε διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν κρυμμένο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα έχει στο εσωτερικό του τα πλαστικά καλύμματα. Ο κάτοχος του πίστευε ότι θα αποκτήσει συλλεκτική αξία και για αυτόν ακριβώς το λόγο το διατήρησε σε αυτή την κατάσταση. Και πόσο κοστίζει; 415.000 ευρώ! Πιστεύετε τα αξίζει; Πάντως, δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν κάποιος βρεθεί να πληρώσει μέχρι και μισό εκατομμύριο για να το αποκτήσει.

Πηγή: Carscoops

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα