Follow us

Η Volkswagen και η Uber λανσάρουν νέα συνεργασία με ηλεκτρικά οχήματα: Το Volkswagen e-Golf θα αποτελέσει βάση για το concept «Uber Green»

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Η Volkswagen και η Uber λανσάρουν νέα συνεργασία με ηλεκτρικά οχήματα

Στην προσπάθεια τους να εξαλείψουν τους ρύπους οι δύο εταιρίες, λανσάρουν μία νέα συμφωνία συνεργασίας για παροχή αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων και όλα δείχνουν πως πρώτη τοποθεσία υλοποίησης θα είναι το Βερολίνο, με το Volkswagen e-Golf να είναι το πρώτο διαθέσιμο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συνεργάτες της Uber.

Ο υπεύθυνος πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Volkswagen, Holger B. Santel, δήλωσε: « Μέσα από την συνεργασία μας με την Uber, βοηθάμε να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα στις πόλεις, χάρη στις μηδενικές εκπομπές των ηλεκτρικών μας οχημάτων. Παράλληλα, χάρη στις αυξημένες απαιτήσεις της υπηρεσίας μίσθωσης από τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται, μπορούμε να αποκομίσουμε χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρία, που θα μεταλαμπαδευτεί, με την σειρά της, στα μελλοντικά μας μοντέλα.»

Ο γενικός διευθυντής της Uber, Christoph Weigler, πρόσθεσε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι έχουμε στο πλευρό μας την Volkswagen, έναν απ’ τους πρωτοπόρους του e-mobility. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής εταιρίας είναι ιδανικά για το concept “Uber Green”. Αυτή η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες μας να περάσουν σε συστήματα μηδενικής εκπομπής ρύπων, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η εμπειρία μας μας έχει δείξει πως και το κοινό, έχει μια πολύ πιο θετική στάση απέναντι στην ηλεκτροκίνηση, από την πρώτη του κιόλας διαδρομή με αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.»

Η Uber μάλιστα, ανακοίνωσε πως σκοπεύει όλος ο στόλος οχημάτων της να έχει περάσει στην ηλεκτρική εποχή μέχρι το 2040.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα