Follow us

Συνεργασία της Seat με κορυφαίο φεστιβάλ Μουσικής και Δημιουργικότητας: Η ισπανική μάρκα συμπράττει με το Διεθνές Φεστιβάλ “Sonar” και λανσάρει ένα σύνολο σεμιναρίων

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Συνεργασία  της Seat με κορυφαίο φεστιβάλ Μουσικής και Δημιουργικότητας

Στην προώθηση της καινοτομίας και δημιουργικότητας εστιάζει η Seat μέσω της συνεργασίας με το διεθνές φεστιβάλ Μουσικής, Δημιουργικότητας και Τεχνολογίας, Sonar, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 17-20 Ιουλίου στη Βαρκελώνη.

Επιπροσθέτως, η ισπανική μάρκα γίνεται εταίρος και με διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο, Sonar+D’s, λανσάροντας τα νέα Sonar+D MasterClasses by Seat, μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες του προσεχούς φεστιβάλ που θα παρουσιαστεί στο νέο Sonar+D Auditorium by Seat.

Τα Sonar+D MasterClasses by Seat, συνιστούν μια νέα μορφή εκμάθησης και χωρίζονται σε εννέα 90λεπτα σεμινάρια τα οποία εστιάζουν στο θεμελιώδη ρόλο της δημιουργικότητας στις διαδικασίες καινοτομίας με συναντήσεις αφιερωμένες στη συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών και τεχνητής νοημοσύνης, την αλληλεπίδραση με ρομπότ ή το σχεδιασμό διαδραστικών περιβαλλόντων μεταξύ άλλων.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SEAT LEON 1.5 TSI ACT EVO 130 PS

Προτεραιότητα στην παρακολούθηση των σεμιναρίων θα έχουν οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στο Sonar +D, ενώ θ έχουν χωρητικότητα 50-80 ατόμων ανά σεμινάριο. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ωστόσο, θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας Sonar+D.

Η εν λόγω σύναψη της συνεργασίας δεν αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τη Seat. Αντιθέτως, συνεργάζεται σε ετήσια βάση με κορυφαία διεθνή φεστιβάλ στον κόσμο, με γνώμονα την προώθηση της μουσικής και της τέχνης του δρόμου. Μόνο φέτος, η ισπανική μάρκα συμπράττει με τα κορυφαία φεστιβάλ πόλης στον κόσμο, όπως το Primavera Sound, όπου για πρώτη φορά χορηγεί 13 επιπλέον καλλιτέχνες hip hop στη σύνθεση, το Lollapalooza στο Παρίσι και το Βερολίνο και το Wireless Festival στη Φρανκφούρτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα