Follow us

Αναβιώνει ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων το «Πανελλήνιο»: Στο «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services οι επισκέπτες μπορούν να συστηθούν με 7 εμβληματικά ιστορικά μοντέλα

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Αναβιώνει ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων το «Πανελλήνιο»

Ένας από τους πιο ιστορικούς σταθμούς αυτοκινήτων, το «Πανελλήνιο», τίθεται ξανά σε λειτουργεία από την εταιρεία Πλαταιών Α.Ε., επιστρέφοντας στην αρχική του μορφή, υιοθετώντας, ταυτόχρονα, και μια πιο σύγχρονη ματιά. Βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 65 και το parking είναι ανοικτό όλο το 24ωρο.

Φέροντας την ονομασία "Πανελλήνιο" Athens Experience Car Services, ο σταθμός θα συστηθεί ξανά με το αθηναϊκό κοινό μέσω της παρουσίασης επτά ιστορικών αυτοκινήτων που εκτίθενται στην ταράτσα του χώρου.

Ο λόγος για τα μοντέλα Austin Morris 1100 του 60’, Beetle Type 1, τη λιμουζίνα Citroen DS, το Ford Cortina Mark I, τη Mercedes – Benz 220, τη Singer vogue MK II και τη Triumph 12/50.

FORD CORTINA: ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

Στον σταθμό «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services οι οδηγοί μπορούν να εφοδιάσουν τα οχήματά τους με καύσιμα EKO, να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, να προμηθευτούν τα κατάλληλα αξεσουάρ από το πωλητήριο και να εξασφαλίσουν στο όχημά του υπηρεσίες καθαρισμού. Παράλληλα, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και παραδοσιακά γλυκίσματα, στο καφενείο, έναν χώρο με vintage αισθητική.

Επιθυμία του είναι η διατήρηση της αισθητικής της δεκαετίας του 1960, αξιοποιώντας, παράλληλα, τον σύγχρονο εξοπλισμό, με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Αναβιώνει ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων το «Πανελλήνιο»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα