Follow us

Βραβεία Grammy 2013: Το CBS έστειλε στους επώνυμους προσκεκλημένους mail με στιλιστικές συμβουλές, απαγορεύοντας τα αποκαλυτικά φορέματα στο κόκκινο χαλί!

Ελπίζοντας να αποφευχθεί οποιαδήποτε άσεμνη εμφάνιση που θα μπορούσε να αμαυρώσει την μουσική βραδιά, το κανάλι CBS, που θα μεταδώσει στην Αμερική τα Βραβεία Grammy το βράδυ της Κυριακής, εξέδωσε μια «λίστα στυλιστικών συμβουλών» σε όλους τους υποψήφιους, τους παρουσιαστές των βραβείων και τους λοιπούς διάσημους που πρόκειται να δώσουν το “παρών”, υπενθυμίζοντάς τους τι είναι και τι δεν είναι αποδεκτό στην εκδήλωση.

Ριάνα - Grammy 2012

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω email, που διέρρευσε και τελικά δημοσιεύθηκε σε αμερικανική ιστοσελίδα, το CBS επισημαίνει: “Φορέματα με λωρίδες είναι προβληματικά. Παρακαλούμε να αποφύγετε την έκθεση σάρκας στην περιοχή των γλουτών. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή των γεννητικών οργάνων καλύπτεται επαρκώς" ενώ συμπληρώνει: “Να αποφύγετε τα διάφανα φορέματα που θα μπορούσαν να εκθέσουν το γυναικείο στήθος”. Στο τέλος, υπογραμμίζεται με κεφαλαία γράμματα ότι “Κάθε είδους απρέπεια ή μερική χυδαιότητα είναι απαράδεκτη και ακατάλληλη για προβολή”.

Βραβεία Grammy 2013

Η περσινή εμφάνιση της Ριάνα στα Grammy θεωρείται μάλλον οριακά "αποδεκτή"...

Βραβεία Grammy 2013 - εικόνα 2

....σε αντίθεση με την εμφάνιση της Τζάνετ Τζάκσον στο Super Bowl του 2004 που τότε είχε σοκάρει όχι μόνο τους θεατές, αλλά και τον παγκόσμιο Τύπο: Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, στα πλαίσια της κοινής τους performance, τράβηξε το ρούχο της Τζάνετ Τζάκσον και αποκάλυψε - κατά λάθος, όπως υποστηρίχθηκε αργότερα- το ένα της στήθος. Το CBS ήταν το κανάλι που μετέδιδε ζωντανά το Super Bowl και είχε κληθεί από το FCC (το αντίστοιχο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Αμερικής) να πληρώσει 325.000 δολάρια ως πρόστιμο, ωστόσο τελικά δικαιώθηκε από το δικαστήριο και το πρόστιμο δεν πληρώθηκε ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα