Το κορίτσι αυτό έχει δουλέψει το κορμί του τόσο ώστε να προσπαθούμε να βρούμε ψεγάδι πάνω του και να μην μπορούμε. Όχι ότι είμαστε τέτοιοι, αλλά από επαγγελματική διαστροφή, ρε παιδί μου, ψάχναμε εδώ στο γραφείο να βρούμε ατέλειες και η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκαμε ούτε μία.

Κουνιέται, χορεύει, τα δίνει όλα. Τα πάντα όλα για σένα που είσαι από κάτω και δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις. Φωνή, χορό ή το αστείρευτο σεξαπίλ που βγάζει αυτή η γυναίκα;

Και σαν να μην έφτανε η μία εμφάνιση, η Ελένη κάνει και δεύτερη, στην οποία η δεξιά της πλευρά είναι, θα έλεγες, ντυμένη, αλλά η αριστερή συνεχίζει να δοκιμάζει τα όρια, τις αντοχές και την υγεία σου. Και η αλήθεια είναι ότι κάπου εκεί ο κόμπος στον λαιμό σφίγγει επικίνδυνα κι εσύ ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις νερό στο τραπέζι. Αλλά βρίσκεις μόνο μπουκάλια αλκοολ. Τι ήθελες δηλαδή να βρεις; Στο Αθηνών Αρένα είσαι.

Δες άλλα στιγμιότυπα από την πρεμιέρα εδώ.
Και, φυσικά, θυμήσου Ελένη σε προηγούμενες σέξι εμφανίσεις της.
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (6)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (2)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (3)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (4)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (5)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (7)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα (8)
Ελένη Φουρέιρα Πρεμιέρα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr