Follow us

Παπουτσάκη - Πιλαφάς: Αποκλειστικό: Όσα έγιναν στο πάρτι πριν το γάμο!

Σήμερα, Τρίτη 28 Αυγούστου, πραγματοποιείται η τελετή του γάμου της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, στη Δονούσα, και το Yupiii εξασφάλισε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το χθεσινοβραδινό πάρτι.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς r

Χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 22.30, το ερωτευμένο ζευγάρι «συγκέντρωσε» τους αγαπημένους του φίλους οι οποίοι θα παραβρεθούν σήμερα στο γάμο (όλοι είχαν ταξιδέψει στο νησί με πλοία της γραμμής, ακόμη και την τελευταία στιγμή, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων), σε τοπικό bar της Δονούσας. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο στενός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος (ο οποίος ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram) και η συνάδελφός της 33χρονης ηθοποιού Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δεν έκαναν bachelor party με την έννοια που το έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Χθες μαζευτήκαμε όλοι μαζί για ένα ποτό, ακούσαμε ωραία μουσική, αστειευτήκαμε, συζητήσαμε και ευχηθήκαμε στο ζευγάρι. Ουσιαστικά κάναμε ένα ήσυχο πάρτι με λίγους και καλούς φίλους, με πολύ casual ντύσιμο και καλοκαιρινή διάθεση. Χωρίς επιτήδευση, όπως άλλωστε ήταν και η επιθυμία του ζευγαριού», λέει στο Yupiii στενός φίλος της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Παράλληλα, όπως συνεχίζει δεύτερη πηγή στο Yupiii: «Πολύς κόσμος προσέγγιζε την Κατερίνα και της ευχόταν “να ζήσεις και να είστε πάντα ευτυχισμένοι”, ενώ οι ντόπιοι εύχονταν “με το καλό το πρώτο παιδί!”».

Παπουτσάκη - Πιλαφάς

Στο πλοίο της γραμμής, ταξιδεύοντας για Δονούσα, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Γιαννέτο

Παπουτσάκη - Πιλαφάς - εικόνα 2

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γιαννέτος στο χθεσινοβραδινό πάρτι, λίγο πριν το γάμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος της ηθοποιού θα είναι σε κλειστό κύκλο, αφού ούτε η Κατερίνα Παπουτσάκη ούτε και ο Παναγιώτης Πιλαφάς θέλουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των media σε μία τόσο προσωπική τους στιγμή. «Ιδιαίτερα ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και ποτέ δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε εξώφυλλα, ιδιαίτερα τη μέρα του γάμου του», συμπληρώνει πηγή του Yupiii.

Την ανατροπή έρχεται να κάνει και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία παραδέχτηκε φωτογραφιζόμενη πρόσφατα για το περιοδικό Celebrity ότι στο γάμο της δεν θα φορέσει νυφικό!

Δες το βίντεο:

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς r

Δημήτρης Γιαννέτος - Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δημήτρης Γιαννέτος - Σίσσυ Χρηστίδου

banner

Δημήτρης Γιαννέτος - Στέλλα Καλλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα