Follow us

Ρέμος- Μπόσνιακ: Η νυχτερινή έξοδος και το μυστικό της σχέσης τους

Αφού έδωσαν το «παρών» στον γάμο της Τζένης Τζιβεριώτη και του Γιάννη Τσακουμάκου, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόνη Μπόσνιακ διασκέδασαν το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό club της Αθήνας.

Ρέμος - Μπόσνιακ r
Ρέμος- Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος συνοδευόταν από την 28χρονη αγαπημένη του στον γάμο που έγινε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Ρέμος- Μπόσνιακ - εικόνα 2

Αργότερα, οι δυο τους έφτασαν με το αυτοκίνητό του στο Villa Mercedes, και πόζαραν αγκαλιασμένοι για τους φωτογράφους.

«Έχω μια σταθερή σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και είμαι δίπλα του. Μου στάθηκε πολύ» εξομολογήθηκε πριν μερικές μέρες ο 42χρονος τραγουδιστής στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, παραδεχόμενος πως και οι δυσκολίες δεν λείπουν από τη σχέση του, όπως άλλωστε συμβαινει με όλες τις σχέσεις: «Περνάμε κι εμείς τις φάσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μυστικό της διάρκειάς της: Ο χώρος που αφήνει ο ένας στον άλλο, όπως εξήγησε ο ίδιος: «Πρέπει να υπάρχει και ο χώρος μας, ο χώρος που είναι οι φίλοι μου, η παρέα μου, το ποδόσφαιρό μου, η πλάκα μου. Εκεί χάνεις. Όταν ξεχνάς τη ζωή σου και προσκολλάσαι πάνω στον άνθρωπο σου στο 100%».

Ρέμος - Μπόσνιακ r

Ρέμος - Μπόσνιακ 1

Ο Αντώνης Ρέμος στον γάμο της Τζένης Τζιβεριώτη

banner

Ρέμος - Μπόσνιακ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα