Follow us

Ελένη Μενεγάκη : Οι σημερινές εκπλήξεις στο πλατό

Για δεύτερη μέρα, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές της μεσημεριανής ζώνης του Alpha, με καλή διάθεση και φυσικά με λιγότερο άγχος -όπως και η ίδια παραδέχθηκε- από τη χθεσινή πρεμιέρα της.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζήνα Κουτσελίνη

Ελένη Μενεγάκη

Η 41χρονη παρουσιάστρια επέλεξε να εμφανιστεί με ένα πιο casual look , ενώ και σήμερα δεν έλειψαν οι αναπάντεχοι επισκέπτες στο πλατό της εκπομπής. Μετά τη χθεσινή έκπληξη της Ζέτας Μακρυπούλια που πέρασε για να ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη, σειρά είχε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς: «Ήρθα κι εγώ για συμπαράσταση!» είπε ο παρουσιαστής του «Δέστε τους» που τελικά κάθισε για λίγο στην παρέα της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη  - εικόνα 2

Ακόμα μια έκπληξη περίμενε όμως την Ελένη Μενεγάκη, αφού η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, μπήκε στο πλατό κρατώντας ένα δώρο για την παρουσιάστρια: Η επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη (αρχισυντάκτρια του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1 και υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha την πρώτη χρονιά του «Καφέ με την Ελένη») χάρισε στην παρουσιάστρια ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, με την τελευταία να εξηγεί στους τηλεθεατές το μήνυμα αυτής της κίνησης: «Κάποτε, όταν η Ζήνα ήταν αρχισυντάκτριά μου στον “Πρωινό Καφέ” και είχε φάει όλο το ξεκίνημα το δύσκολο, τις μέρες που δεν της άρεσαν τα νούμερα της εκπομπής, μου έλεγε “Μενεγάκη, τα σπορτεξάκια σου και τρέξε!”», ενώ στη συνέχεια διάβασε την κάρτα του δώρου με τις ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και τη συμβουλή να.. συνεχίσει να τρέχει!

Ελένη Μενεγάκη  - εικόνα 3

Η Ζήνα Κουτσελίνη

«Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, μου αρέσεις εδώ που είσαι» είπε λίγο αργότερα στην Ελένη Μενεγάκη η πρώην συνεργάτιδά της. «Το μεσημέρι είναι μια οικογενειακή ζώνη, είναι για όλα τα κοινά. Δεν σημαίνει ότι πρέπει δύο να τσακώνονται για να το δω, μπορώ να δω και αστρολογία και μαγειρική, και πολύ διαφορετικά πράγματα».

Ζήνα Κουτσελίνη

Ελένη Μενεγάκη- δεύτερη μέρα εκπομπής (5)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα