Follow us

Beach Report: Η ελληνική showbiz στην παραλία!

Οι Έλληνες celebrities κάνουν τις διακοπές τους σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας, με τον φακό του περιοδικού «ΟΚ!» να τους ακολουθεί:

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Νατάσα Καλογρίδη με μαγιό new
Beach Report

Η Νατάσα Καλογρίδη στη Μύκονο. Η ηθοποιός έμεινε σε ενοικιαζόμενη βίλα στην περιοχή του Αη-Γιάννη, μαζί με τον αδελφό της, Αντώνη Καλογρίδη, και την παρέα τους.

Beach Report - εικόνα 2

Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και ο Γιώργος Σαμπάνης απολαμβάνουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές. Εδώ, στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας.

Beach Report - εικόνα 3

Στη Λευκάδα βρέθηκε, μαζί με την οικογένειά της, και η Ευγενία Μανωλίδου. Εδώ, η 36χρονη παρουσιάστρια παίζει στην άμμο με τον 6χρονο γιο της, Περσέα.

Beach Report - εικόνα 4

Λίγες μέρες μετά τον γάμο του γιου του Γιάννη Πάριου, Θανάση Βαρθακούρη, στην Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη συνέχισε τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί.

Beach Report - εικόνα 5

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Δέσποινα Καμπούρη ταξίδεψαν μέχρι τη Σκιάθο, χωρίς τους συντρόφους τους. Η 29χρονη Δέσποινα έχει ήδη μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να φέρει στον κόσμο την κόρη της μέχρι το Δεκαπενταύγουστο.

Beach Report - εικόνα 6

Μία μέρα πριν παντρέψει τον καλό της φίλο και συνεργάτη Πάνο Καλλίτση, η Ελεονώρα Μελέτη χαλάρωνε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου διέμενε στο Λουτράκι.

Νατάσα Καλογρίδη με μαγιό new

Νατάσα Καλογρίδη

Σίσσυ Χρηστίδου- Δέσποινα Καμπούρη

banner

Ευγενία Μανωλίδου με τον γιο της, Περσέα

Ελεονώρα Μελέτη με μαγιό

Περιστέρη- Σαμπάνης

banner

Σοφία Αλιμπέρτη με μαγιό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα