Follow us

Αντώνης Ρέμος : "Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς!"

Ο Αντώνης Ρέμος είναι πλέον ο επίσημος πρεσβευτής του οργανισμού “Make a Wish” Ελλάδας, όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Αντώνης Ρέμος make a wish new
Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο επίσημος πρεσβευτής του "Make a Wish" Ελλάδας

Με αφορμή τα 31 χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη ευχή παιδιού που έγινε στη χώρα μας, αλλά και την ένωση του οργανισμού με τα υπόλοιπα παραρτήματα ανά τον κόσμο, ανακοινώθηκε και η συνεργασία του με το γνωστό τραγουδιστή. Ο Αντώνης Ρέμος είχε πραγματοποιήσει την ευχή ενός παιδιού πριν από λίγα χρόνια, του μικρού Αντρέα, ο οποίος είχε ζητήσει να ηχογραφήσει με τον γνωστό ερμηνευτή ένα τραγούδι στο στούντιο. Ο Αντρέας ήταν ένα παιδί που κατάφερε να νικήσει την ασθένειά του, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που γνώρισε τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

“Αυτός είναι ο μικρός Αντρέας που έτυχε να είμαι μια μικρή του ευχή. Είχαμε μια πολύ όμορφη στιγμή μαζί σε ένα στούντιο όπου ηχογραφήσαμε μαζί το τραγούδι “Χαμογέλασε”. Καθήσαμε στο στούντιο, μάθαμε το τραγούδι και περάσαμε μια ολόκληρη μέρα μαζί, η οποία κατέληξε στα μπουζούκια το βράδυ. Και να ξέρετε, επειδή αγαπάει πολύ τη μουσική, θα είναι το επόμενο αστέρι. Σε ευχαριστώ πολύ που ευχήθηκες να τραγουδήσεις μαζί μου και ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για σένα”, είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος. Από τη μεριά του, ο 15χρονος Αντρέας ευχαρίστησε τον Αντώνη για αυτή την εμπειρία λέγοντας: “Εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ ευτυχισμένος, δεν πίστευα ότι ήταν πραγματικότητα αυτό που ζούσα. Όταν πήγαμε το βράδυ στα μπουζούκια και ήμουν στο καμαρίνι του, μου χάρισε ένα βραβείο του "Αρίων" για να τον θυμάμαι”, είπε συγκινημένος.

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε αργότερα από τους δημοσιογράφους το λόγο που δεν έχει αποκτήσει το δικό του παιδί τόσα χρόνια, αφού αγαπάει πολύ τα παιδιά, είπε: “Εδώ και χρόνια είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, αλλά δε βρίσκω τρόπο για να το πραγματοποιήσω. Προηγούνται όμως άλλοι τώρα”.

Αντώνης Ρέμος make a wish new

Αντώνης Ρέμος 1

Αντωνής Ρέμος- Αλέκα Σεραφιμίδου

banner

Αντώνης Ρέμος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα