Follow us

Δέσποινα Βανδή: Μια νύχτα στη Γλυφάδα

Στο café-restaurant «Chic» στη Γλυφάδα διασκέδασε το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή. Μαζί της ήταν καλοί φίλοι και συνεργάτες της, όπως ο Πάνος Καλίδης που εμφανίζεται μαζί της στο «Vox», ο μαέστρος και κουμπάρος της, Τόνι Κονταξάκης, αλλά και ο γνωστός make up artist Δημήτρης Γιαννέτος.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα έφτασε στο «Chic» γύρω στις 11. Η Μαργαρίτα Δρούτσα, που έπαιζε μουσική στο μαγαζί την υποδέχτηκε παίζοντας τραγούδια της, ενώ λίγο αργότερα η 41χρονη σταρ ανέβηκε στα decks, όπου με τη βοήθεια της Μαργαρίτας έπαιξε ξένα και ελληνικά κομμάτια — ανάμεσά τους το «Living on a Prayer» των Bon Jovi και το «Θεός» του Νίνο.

Δέσποινα Βανδή - εικόνα 2
Ο Πάνος Καλίδης έφτασε στη Γλυφάδα με τη σύντροφό του, η οποία σε μερικούς μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Δέσποινα Βανδή - εικόνα 3
Η Δέσποινα έδειχνε να περνάει πάρα πολύ καλά, ενώ δεν έπαψε να χορεύει και να συζητάει με την παρέα της.

Σε λίγες μέρες, η διάσημη τραγουδίστρια διοργανώνει μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ένα χριστουγεννιάτικο bazaar (θα πωλούνται από σπιτικά γλυκίσματα και σοκολάτες, μέχρι στολίδια, ρουχαλάκια, παιχνίδια, βιβλία και καλλυντικά), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου. Το bazaar θα γίνει στον όμιλο Ιατρικού Κέντρου στο Κεφαλάρι, και η Δέσποινα θα βρίσκεται εκεί από το πρωί ως το βράδυ!

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή (2)

Δέσποινα Βανδή- Τόνι Κονταξάκης

banner

Δέσποινα Βανδή-Μαργαρίτα Δρούτσα

Δέσποινα Βανδή-Πάνος Καλίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα