Follow us

Hollywood Report: Δείτε τι έκαναν οι σταρ του Χόλιγουντ τα τελευταία 24ωρα

Ο φωτογραφικός φακός παρακολουθεί καρέ καρέ την καθημερινότητα των σταρ του Χόλιγουντ, από τα λαμπερά events, στα οποία παρίστανται, έως τις απλές καθημερινές τους στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Έλενα Γεωργίου
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ντάνστ-Τζίλενχολ-Μουρ
Hollywood Report
Οι νεαροί πρωταγωνιστές του «φαινομένου» «Twilight», Κρίστεν Στιούαρτ (δεξιά) και Τέιλορ Λότνερ (αριστερά) καταφθάνουν στο διεθνές αεροδρόμιο «JFK» στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της προώθησης του τρίτου κινηματογραφικού μέρους του έπους, την «Έκλειψη».

Hollywood Report - εικόνα 2
Αδερφές Χίλτον εν δράσει: Αριστερά: Η Νίκι Χίλτον φεύγει ανανεωμένη από το κομμωτήριο Byron & Tracey στο Μπέβερλι Χιλς. Δεξιά: Η Πάρις Χίλτον καθοδόν για επαγγελματικό ραντεβού στο Μπέβερλι Χιλς.

Hollywood Report - εικόνα 3
Ο Μπεν Άφλεκ (δεξιά) και η Τζένιφερ Γκάρνερ (αριστερά) κάνουν βόλτα με τις μικρές τους κόρες Βάιολετ και Σεραφίνα στο πάρκο του Brentwood, στην Καλιφόρνια. Η Βάιολετ πήρε μέρος σε ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο, ενώ ο Μπεν πήγε τη Σεραφίνα στην παιδική χαρά για να παίξει.

Hollywood Report - εικόνα 4
Αριστερά: Η Λίντσεϊ Λόχαν και η φίλη της Λέιντι Βικτόρια Χέρβεϊ (δεν εικονίζεται στη φωτό) πήγαν στο EDC Rave Dance Party στο κέντρο του Λος Άντζελες, κι ο φωτογραφικός φακός ήταν γι' ακόμη μια φορά εκεί. Λέγεται μάλιστα πως, ενώ η Λίντσεϊ κατέφθασε στο πάρτι γεμάτη χαμόγελα, στην έξοδό της τη συνόδευσαν οι άντρες της ασφάλειας πάνω σε Golf Kart κι εκείνη είχε καλυμμένο το πρόσωπό της. Δεξιά: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο αγαπημένος της Τζέισον Τρόικ, κάνουν μια σύντομη στάση για καφεδάκι στα Starbucks του Calabasas στην Καλιφόρνια.

Hollywood Report - εικόνα 5
Αριστερά: Η Λιβ Τάιλερ περνά στιγμές ξεγνοιασιάς κοντά στο γιο της Μάιλο στην παραλία του Μαλιμπού. Δεξιά: Η παρουσιάστρια του «Project Runway» και πρέσβειρα της «Victoria's Secret», Χάιντι Κλουμ, πάει με τα παιδιά της στο σινεμά, στο Battery Park της Νέας Υόρκης.

Hollywood Report - εικόνα 6
Οι δυο τους υπήρξαν κάποτε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στο Χόλιγουντ, ενώ πλέον ακολουθούν διαφορετικές πορείες. Αριστερά: Η Κίρστεν Ντανστ με junk food ανά χείρας στην Toluca Lake, στην Καλιφόρνια. Δεξιά: Ο Τζέικ Τζίλενχαλ, που χρειάστηκε να χύσει πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Prince of Persia», φαίνεται πως έμεινε πιστός στις συνήθειές του. Στη φωτογραφία, ο paparazzi τον συλλαμβάνει καθώς φεύγει από το γυμναστήριο.

Hollywood Report - εικόνα 7
Αριστερά: Η Χάλι Μπέρι, καθώς αναχωρεί από εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς. Δεξιά: Η Ντάριλ Χάνα κάνει βόλτες στο Μαλιμπού.

Hollywood Report - εικόνα 8
Αριστερά: Η Τζούλιαν Μουρ κάνει τα ψώνια της στο κατάστημα «Fred Segal» στο Δυτικό Χόλιγουντ. Δεξιά: Ο Μάθιου Μακόναχι ταξίδεψε μέχρι το Palm Springs της Καλιφόρνια, για να ξεκουραστεί σε ειδικό, χαλαρωτικό κέντρο spa. Καθοδόν για το κέντρο, ο σέξι ηθοποιός έκανε μια σύντομη στάση στο ψιλικατζίδικο για να πάρει μικροπράγματα, όπου και τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.

Hollywood Report - εικόνα 9
Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το «Third Annual Veuve Clicquot Polo Classic» και πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το δυναμικό «παρών». Στη φωτογραφία, ο Βαλ Κίλμερ (αριστερά) και η Σούζαν Σαράντον (δεξιά) που δεν πτοήθηκε από το πρόσφατο ατύχημά της. Να πούμε πως επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο πρίγκιπας Χάρι.

Ντάνστ-Τζίλενχολ-Μουρ

Χάλι Μπέρι

Βαλ Κίλμερ

banner

Κρίστεν Ντάνστ

Κρίστεν Στιούαρτ

Λίβ Τάιλερ

banner

Μάθιου Μακόναχι

Νίκι Χίλτον

Πάρις Χίλτον

banner

Σούζαν Σάραντον

Ντάριλ Χάνα

Τέιλορ Λότνερ

banner

Τζείκ Τζίλενχολ

Τζούλιαν Μουρ

Χάιντι Κλουμ

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα