Follow us

Κάλια Ελευθερίου: «Πήγα στην εκπομπή του Λιάγκα επειδή ήξερα ότι θα τη συζητούσαν όλοι. Δεν θα πήγαινα σε ένα χαλαρό πάνελ»

H Κάλλια Ελευθερίου είναι το νέο hot πρόσωπο της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας και η παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα σε κάνει να μην μπορείς να την προσπεράσεις!

Celebrity
ΓΡΑΦΕΙ: CELEBRITY
Κάλλια Ελευθερίου (1)

Η Κύπρια social media star και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του περιοδικού Celebrity και άνοιξε τα χαρτιά της στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο για τα νέα δεδομένα στη ζωή της, τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Κύπρο και να έρθει στην Αθήνα, αλλά την ταμπέλα της Influencer.

Κάλια Ελευθερίου

Διάβασε ένα μέρος της συνέντευξής της:

Πώς αισθάνεσαι που είσαι πια κομμάτι της τηλεοπτικής καθημερινότητας;
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Συνήθως, όταν ξεκινάω κάτι για πρώτη φορά, είμαι αγχωμένη μέχρι να μπω στο κλίμα, να το νιώσω, να δω αν ταιριάζω και πώς μου φαίνεται. Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα μας, όμως, είμαι πλέον στη φάση του ενθουσιασμού. Στο «Μεσημέρι» όλα είναι τόσο δυνατά, που είπα μέσα μου ότι αν καταφέρω να επιβιώσω εδώ, θα επιβιώσω παντού.

Θεωρείς ότι η καριέρα στην κυπριακή τηλεόραση έχει ένα... ταβάνι;
Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι μετά τις σπουδές μου θα δοκίμαζα τις δυνάμεις μου στην Ελλάδα. Νιώθω ότι τα media εδώ προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι στην Κύπρο, παρόλο που λένε ότι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Στην Κύπρο είναι πιο μικρές οι δουλειές, ενώ στην Ελλάδα υπάρχει περιθώριο να κάνεις πιο ουσιαστικά πράγματα.

«Πήγα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα επειδή ήξερα ότι θα τη συζητούσαν όλοι. Δεν θα συμμετείχα σε ένα άλλο, πιο χαλαρό πάνελ. Είπα μέσα μου “αν επιβιώσω εδώ, θα επιβιώσω παντού”»


Έχεις δεχτεί σνομπισμό λόγω της ταμπέλας της influencer;
Η αλήθεια είναι ότι με τρολάρουν λίγο για αυτό τον τίτλο. Αυτό συμβαίνει όμως γιατί είναι ένα άλλο μέσο. Ακόμα κι ένας δημοσιογράφος που είναι πολύ καλός στον έντυπο Τύπο, αν μεταπηδήσει στην τηλεόραση, μπορεί να εισπράξει ένα σνομπισμό, επειδή είναι αλλιώς. Η ενασχόλησή μου με τα social media δεν μου δίνει κανένα πλεονέκτημα για αυτό που κάνω τώρα. Το ότι κάποιοι με ακολουθούν στo Instagram, δεν σημαίνει τίποτα για την τηλεόραση.

Είσαι social media σταρ, επιτυχημένη και εντυπωσιακή. Γιατί είσαι single;
Για όλους αυτούς τους λόγους! Είναι τόσο έντονοι οι ρυθμοί της ζωής μου, που είναι δύσκολο για κάποιον να τους ακολουθήσει και να είναι δίπλα μου. Αυτό δεν σημαίνει πως αναζητώ ένα σύντροφο από τον ίδιο χώρο, να είναι διάσημος ή να έχει χρήματα. Μου αρκεί να αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που κάνω και να το σέβεται. Θέλω να περνάω ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό μου, όχι να πηγαίνω στα μπουζούκια κάθε Σαββατόβραδο.

Κάλια Ελευθερίου - εικόνα 2

«Στην Κύπρο, για να πετύχεις, πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία. Δεν έκανα τίποτα από τα δυο. Μου άρεσε η τηλεοπτική παραγωγή, κατάλαβα ότι έχω φωτογένεια και είμαι εδώ σήμερα. Ό,τι έχω κάνει το κατάφερα μόνη μου!»

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Κάλλια Ελευθερίου (1)

Κάλλια Ελευθερίου (2)

Κάλλια Ελευθερίου (3)

banner

Κάλλια Ελευθερίου (4)

Κάλλια Ελευθερίου (5)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα