Follow us

Αλέξης Γεωργούλης: Οι φωτογραφίες από την ορκωμοσία στο Ευρωκοινοβούλιο & η διάσημη φίλη που τον έψαχνε στην... Αθήνα!

Και επίσημα Ευρωβουλευτής είναι εδώ και τρεις ημέρες ο Αλέξης Γεωργούλης αφού στις 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσια στο Στρασβούργο. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Στρασβούργο (1)
Αλέξης Γεωργούλης

«Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν, άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη και το άγχος μου να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, για την πολιτική μου ομάδα άλλα πάνω από όλα για την χώρα μου την Ελλάδα» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός μετά την ιδιαίτερη αυτή τελετή.

Αλέξης Γεωργούλης - εικόνα 2

Ωστόσο, στην Αθήνα μία καλή του φίλη μάλλον άργησε λίγο! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω instagram, η Νία Βαρντάλος βρέθηκε στην Αθήνα αλλά τελικά δεν πρόλαβε να δει τον καλό της φίλο στη σκηνή του «Παλλάς». Αρκέστηκε βέβαια να φωτογραφηθεί μπροστά στην αφίσα του «Ζητείται Ψεύτης» που ακόμα παραμένει στην είσοδο του θεάτρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@niavardalos \u2764\ufe0f ...my best friend came a bit delayed to watch the show... \ud83e\udd14 #greekheritage #bestfriend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις 4 Ιούλ, 2019 στις 11:09 πμ PDT

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Στρασβούργο (1)

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Στρασβούργο (2)

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Στρασβούργο (3)

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα