Follow us

Αποκλειστικό: H Τζούλια Με Σαμπάνια Ανά Χείρας Στη Μύκονο: Ποιος είπε ότι η Μύκονος άδειασε από stars;

Σίγουρα η Μύκονος φημίζεται για το πνεύμα κατάνυξης που κυριαρχεί στο νησί την περίοδο του Πάσχα. Δεν ήταν προετοιμασμένη όμως, απ' ό,τι φαίνεται, να φιλοξενήσει φέτος τη σούπερ σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία στο πλαίσιο του Greek Eparchia Tour 2010 εμφανίστηκε και στο νησί των ανέμων, πιο καυτή από ποτέ.

Λουκάς Μέξης
ΓΡΑΦΕΙ: ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΞΗΣ
Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (4f)

Η Τζούλια φόρεσε τα γνωστά της εσωρουχάκια, πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε σε καναπέδες. Φυσικά, το κοινό παραληρούσε, και όλα άρχισαν να γίνονται πιο καυτά μόλις πήρε στο χέρι -τι άλλο;- τη σαμπάνια και άρχισε να την κατεβάζει -με τον ορθόδοξο τρόπο αυτή τη φορά. Ωραίες εικόνες.

Αποκλειστικό: H Τζούλια Με Σαμπάνια Ανά Χείρας Στη Μύκονο

Λίγο αργότερα, και ενώ το επίπεδο υγρού στο μπουκάλι μειωνόταν και το αλκοόλ μέσα στην Τζούλια αυξάνονταν, να τι ακολούθησε: αβίαστα πολλαπλά nipslips.

Αποκλειστικό: H Τζούλια Με Σαμπάνια Ανά Χείρας Στη Μύκονο - εικόνα 2

Στη συνέχεια, το κορίτσι είπε να καπνίσει και ένα τσιγάρο. Αχ αυτή η Τζούλια, με έχει αγχώσει με τις καταχρήσεις της — ένα πεταρούδι 24 ετών να πίνει τις σαμπάνιες με το κασόνι και να φουμάρει τα τσιγάρα το ένα μετά το άλλο. Φοβάμαι για την υγεία της, δεν λέω, καλά τα εξτραδάκια και η καριέρα της τραγουδίστριας, αλλά θα μπορούσε να το κάνει με πιο fit τρόπο. Να, αν δεν με πιστεύεις, δες πόσο γρήγορα κουράστηκε και είπε να κάτσει.

Αποκλειστικό: H Τζούλια Με Σαμπάνια Ανά Χείρας Στη Μύκονο - εικόνα 3

Τζούλια, αν το διαβάζεις αυτό πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις τις περικοπές. Δεν λέω, ανάγκη τα λεφτά δεν τα έχεις και μπορείς να καπνίζεις και να κατεβάζεις τις Dom, αλλά «νους υγιής εν σώματι υγιεί», που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Στο επόμενο εξτραδάκι περιμένω να σε δω με χυμό και τσίχλα νικοτίνης, αλλιώς ουαί και αλίμονο!

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (4f)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (1)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (2)

banner

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (3)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (4)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (5)

banner

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (6)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (7)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (8)

banner

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο (9)

Αποκλειστική Τζούλια Στην Μύκονο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα