Follow us

Έλλη Κοκκίνου: «Αισθάνομαι υπόλογη απέναντι στο παιδί μου»

Η Έλλη Κοκκίνου είναι η επόμενη καλεσμένη της Μαρίας Σταματέρη στο Gala που θα προβληθεί από τη συχνότητα του Star την Κυριακή 11 Απριλίου στις 23:15. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Έλλη Κοκκίνου

Αναφερόμενη στο ενδιαφέρον των Μ.Μ.Ε., η Έλλη Κοκκίνου είπε πως ήταν αναμενόμενο. «Πήρε μια διάσταση άλφα, το περίμενα, είναι λογικό. Όπως ενδιαφέρομαι κι εγώ μέχρι ενός σημείου. Ο κόσμος δεν κάνει κάτι διαφορετικό απʼ αυτό που κάνω κι εγώ, που ενδιαφέρεται για τις ζωές των επωνύμων».

Έλλη Κοκκίνου

Το γύρισμα της εκπομπής έγινε στο Island της Βάρκιζας αφού όπως δήλωσε και η Μαρία Σταματέρη, η επιλογή χώρου για την εκάστοτε εκπομπή γίνεται ανάλογα με τον καλεσμένο. Στην περίπτωση της Έλλης, διάλεξαν το Island γιατί εκεί έγινε ο γάμος της καθώς και η βάφτιση του παιδιού της, Αλέξανδρου. Αντικρίζοντας τον συγκεκριμένο χώρο η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω. Ό,τι και να συμβαίνει, κρατάω μόνο τα καλά».

Έλλη Κοκκίνου - εικόνα 2

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε ότι της ήταν δύσκολο να βρει τον σωστό τρόπο να ανακοινώσει στον μικρό Αλέξανδρο την απόφαση εκείνης και του Παναγιώτη Βασιλειάδη γιʼ αυτό επισκέφτηκε ειδικό επιστήμονα. «Εγώ παίρνω κάποιες αποφάσεις κι είναι συνειδητές, το παιδί δεν πήρε καμία απόφαση. Γιʼ αυτό αισθάνομαι υπόλογη απέναντί του» είπε.

Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου-Μαρία Σταματέρη

Έλλη Κοκκίνου-Μαρία Σταματέρη (1)

banner

Έλλη Κοκκίνου-Μαρία Σταματέρη (2)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα