Follow us

Μπορεί Η Μακρυπούλια Να Είναι Η Νέα Μενεγάκη;: Στο Dancing with the Stars ήταν εκθαμβωτική. Ερωτευτήκαμε.

Ριζοσπαστική η Φωτεινή Πιπιλή ως βουλευτής χορεύτρια, ιντριγκαδόρικη η επιλογή του Γιάννη Λάτσιου ως μέλος της κριτικής επιτροπής, εντυπωσιακός ο Σταμάτης Γαρδέλης που χόρεψε ταγκό καλύτερο και από του Αλ Πατσίνο στο «Άρωμα Γυναίκας». Και kinky τα απανωτά upskirt της Ευγενίας Μανωλίδου. Αλλά σόρι, η Ζέτα Μακρυπούλια μας άφησε χωρίς μυαλό. Και μάτια.

Μάνος Μίχαλος_
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ_
makrypoylia01

Αδυνατισμένη τόσο, που θυμήθηκα την εποχή που έπαιζε σε εκείνη την κόπια του «Οι Παντρεμένοι με Παιδιά» (που είχε μια αλλαγή στο όνομα – το Χωρισμένοι) πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Θυμήθηκα, δηλαδή, πόσο ωραία πόδια έχει (μόνο το πίσω μέρος της κόμμωσης με χάλασε λίγο, ήταν πιο μανταμέ απ' όσο έπρεπε). Το πρόσωπο δεν χρειαζόταν να το επαναφέρω στη μνήμη μου, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για το πιο λαμπερό κοντινό πλάνο της ελληνικής τηλεόρασης και των ελληνικών περιοδικών. Μάλιστα, φέτος όσο έπαιξε στον Παπακαλιάτη, έδειξε και μια πιο σέξι πλευρά του εαυτού της, άσχετα αν το σενάριο του Χριστόφορου την «χώρισε» ύστερα από έξι επεισόδια (όλοι κάνουν λάθη, και ο Παπακαλιάτης).

Αλλά η αλήθεια να λέγεται: από την Κυριακή, με τη βοήθεια του ANT1 και του «Dancing with the Stars» βλέπουμε την πιο ωραία Ζέτα Μακρυπούλια από ποτέ. Εκθαμβωτική. Ακόμη και δέκα γυναίκες που ρώτησα, μία μέρα μετά, συμφώνησαν όλες. Και καμία δεν έβγαλε κακία, γιατί η Ζέτα εκτός από όμορφη είναι και συμπαθητική.

Και γιʼ αυτό, εδώ στα γραφεία που συζητούσαμε, καταλήξαμε στην εκτίμηση ότι η Ζέτα μπορεί να γίνει η νέα Ελένη Μενεγάκη (όσο και αν προσωπικά εκνευρίζομαι με τους χαρακτηρισμούς «ο νέος τάδε»). Παρότι στην πρώτη εκπομπή έκανε ορισμένα λαθάκια (ήταν πολλές φορές περισσότερο σοβαροφανής απ' όσο έπρεπε — διάσημους που χόρευαν βλέπαμε, γιατί να μην το διασκεδάσουμε λίγο με χιούμορ;), οι υποσχέσεις που άφησε για τη συνέχεια είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Αν στον ΑΝΤ1 αποφασίσουν κάποια στιγμή ότι το infotainment των Καραμεροχαριτάτων έχει κάνει τον κύκλο του, η Μακρυπούλια είναι η πρώτη πόρτα που πρέπει να χτυπήσουν, για να αναλάβει την πρωινή ζώνη. Στο φινάλε, όταν ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την καριέρα της, ήταν λίγο πιο μικρή από τη Ζέτα, αλλά πάνω κάτω ένα παρόμοιο προφίλ είχε προς τον έξω κόσμο. Της όμορφης από τη διπλανή πόρτα κοπέλας.

Δαγκωτό Ζέτα λοιπόν. Όχι με κλειστά μάτια, γιατί θέλουμε να τη βλέπουμε…

makrypoylia01

makrypoulia02

makrypoulia03

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα