Follow us

Διάσημες Εμφανίσεις: Πού διασκέδασε η ελληνική showbiz;

Οι νυχτερινές εμφανίσεις δεν σταματούν ποτέ για τους εγχώριους σταρ. Πρεμιέρες, κοσμικά events και νυχτερινά κέντρα, αποτέλεσαν για ακόμα μία φορά πόλο έλξης για την εγχώρια showbiz, για την οποία η διασκέδαση φαίνεται ότι δεν έχει τέλος.  

Παλαιολόγου-Παρθένης-Τάμτα
Διάσημες Εμφανίσεις

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αθώος ή Ένοχος» στο Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» αποτέλεσε πόλο έλξης της εγχώριας showbiz. Στις πρώτες θέσεις, η ιδιοκτήτρια του θεάτρου, Κάτια Δανδουλάκη, μαζί με τη στενή φίλη και συνεργάτιδα της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, Εμμανουέλα Παυλίδου.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 2Στην πρεμιέρα παραβρέθηκε και η Χριστίνα Λαμπίρη μαζί με το σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 3

Στο ίδιο κοσμικό γεγονός έδωσε δυναμικό «παρών» σχεδόν όλο το καστ της θρυλικής σειράς του Mega, «Βέρα στο Δεξί». Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Αλέξανδρο Σταύρου και τη σύντροφό του Μαριάννα Τουμασάτου μαζί με τη σύζυγο του Κώστα Σπυρόπουλου, Μαρίνα Ασλάνογλου και την Ηρώ Λούπη που συμμετέχει στην παράσταση.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 4 Δεξιά: Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Κώστας Σπυρόπουλος μαζί με την Αγάπη Βαρδινογιάννη. Στο θεατρικό event παραβρέθηκε και η Ζωή Λάσκαρη με το σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 5

Ο Μιχάλης Μαρίνος -που επίσης συμμετέχει στην παράσταση- και ο παρουσιαστής του «Όμορφου Κόσμου», Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δεξιά: Η πρωταγωνίστρια της παράστασης, Λίνα Σακκά, η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι ένας από τους λόγους που απείχε από το φετινό τηλεοπτικό τοπίο είναι ένα πρόβλημα με τη μέση της, το οποίο απέκτησε από τα πολύωρα τηλεοπτικά γυρίσματα.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 6

Την αυλαία της έριξε η επιτυχημένη παράσταση «No Shakespeare Please», με τους συντελεστές της να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Ο Κρατερός Κατσούλης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Νίκος Ψαρράς και ο Ορέστης Τζιόβας στη σκηνή του Casablanca Music Hall, «αποχαιρετούν» το αθηναϊκό κοινό.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 7

Αριστερά: Ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με το σύζυγο της Νίνας Λότσαρη, Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Δεξιά: Η πρωταγωνίστρια της μουσικοθεατρικής παράστασης «Vendetta», στο Casablanca Music Hall, Νίνα Λοτσάρη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 8

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του CD, o Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσίασε στο Ρυθμός Stage, τη νέα του δισκογραφική δουλειάς με τίτλο «Μαζί μου σε Θέλω». Εκεί βρέθηκε και η Τάμτα.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 9

Στο Villa Mercedes, επέλεξε να διασκεδάσει ο Νίκος Βέρτης μαζί με το σύζυγο της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Κώστα Πηλαδάκη.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 10

Ο συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 11

Στο ίδιο club βρέθηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης με το γνωστό μοντέλο Ρία Αντωνίου. Οι φήμες θέλουν τον Αλέξανδρο Παρθένη να έχει χωρίσει με τη γυμνάστρια του ΑNT1, Σόφι Πασχάλη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 12

Στο Villa Mercedes βρισκόταν και ο σύντροφος της Ρίας Αντωνίου, ο γνωστός μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος. Στη φωτό ο Ηλίας Πανταζόπουλος με τη Βάλια Κακούτη.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 13Οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς «Λάκης ο Γλυκούλης», Χριστίνα Αλεξανιάν και Αλίνα Κοτσοβούλου, επέλεξαν και εκείνες να διασκεδάσουν στο γνωστό αθηναϊκό club. Αριστερά: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 14
Αριστερά: Η Στέλλα Γιαμπουρά με την Κατερίνα Ευαγγελινού. Δεξιά: Η Μiss Young 2009, Kατερίνα Σκουρλή μαζί με τη στενή της φίλη Μαρία Λουίζα Βούρου.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 15

Aριστερά: Η Ρία Αντωνίου που εμφανίζεται πλέον σε σταθερή βάση στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου. Δεξιά: Η Νικολέτα Καρρά, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το TV Μακεδόνια, καθώς γίνεται πλέον «ένοικος» της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η Πολυκατοικία».

Παλαιολόγου-Παρθένης-Τάμτα

Χριστίνα Αλεξανιάν-Αλίνα Κοτσοβούλου

Χριστίνα Λαμπίρη-Θανάσης Αδαμόπουλος

banner

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Ζωή Λάσκαρη

Αλέξανδρος Παρθένης-Ρία Αντωνίου

banner

Γιώργος Παπαδόπουλος

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Μιχάλης Μαρίνος

Εμμανουέλα Παυλίδου-Κάτια Δανδουλάκη

banner

Ηλίας Πανταζόπουλος- Βάλια Κακούτη

Θέμης Γεωργαντάς-Μιχάλης Μαρίνος-Ντορέτα Παπαδημητρίου

Κατερίνα Ευαγγελινού-Στέλλα Γιαμπουρά

banner

Κατερίνα Σκουρλή-Μαρία Λουίζα Βούρου

Κωνσταντίνος Σκορδάλης-Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός Κατσούλης-Κατερίνα Παπουτσάκη-Ψαράς-Ορέστης Τζιόβας

banner

Κώστας Σπυρόπουλος-Αγάπη Βαρδινογιάννη

Λίνα Σακκά

Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου-Ηρώ Λούπη-Μαρίνα Ασλάνογλο

banner

Νικολέτα Καρρά

Νίκος Βέρτης-Κώστας Πηλαδάκης

Νίνα Λοτσάρη

banner

Ρία Αντωνίου

Τάμτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα