Follow us

Μαρία Μπεκατώρου: Το πιο αστείο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης φωτογραφίζεται & μιλά για όλα στο Celebrity

Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο δεν θα ακούσεις ποτέ κακό λόγο. Πολύ λογικό, αφού η Μαρία Μπεκατώρου είναι τόσο αυθεντική, τόσο χαμογελαστή, τόσο ζεστή και τόσο easy going που δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην τη συμπαθήσεις.

Celebrity
ΓΡΑΦΕΙ: CELEBRITY
Η Μαρία Μπεκατώρου στο Celebrity (1)

H οικοδέσποινα του διαχρονικά πιο επιτυχημένου show του ΑΝΤ1 φωτογραφήθηκε για το Celebrity και μίλησε στη Μυρτώ Μήτσιου για όλα!

Τι γεύση σού έχουν αφήσει αυτά τα 25 χρόνια καριέρας;
Όλες οι συνεργασίες μου, από το Τηλεάστυ μέχρι τον ΑΝΤ1, ήταν υπέροχες. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που με αγαπούσαν και περνούσα ωραία. Είχα ελευθερία κινήσεων και λόγου, με αντιμετώπιζαν με σεβασμό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και με στήριζαν.

Μαρία Μπεκατώρου

Ξεχωρίζεις κάποια στιγμή;
Το 2013, όταν υπέγραψα αποκλειστικό συμβόλαιο στον ΑΝΤ1, ήταν μια μαγική στιγμή για την καριέρα μου, ένας σταθμός για τη ζωή μου. Τα προηγούμενα χρόνια παρέμενα στο Τηλεάστυ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές σε άλλα κανάλια, δηλαδή το «Just the Two of Us», το «MasterChef Junior» και το πρώτο «Your Face Sounds Familiar». Όταν πια υπέγραψα συμβόλαιο, όλα έγιναν πιο επίσημα και αυτό μου έδωσε φτερά.

Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;
Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους. Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος σας;
Όχι, πότε. Έχουμε περάσει περιόδους γκρίνιας και μουρμούρας, αλλά να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε για μέρες, όχι.

Μαρία Μπεκατώρου - εικόνα 2

Θα τολμούσες ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σου;
Ούτε καν. Φοβάμαι πάρα πολύ. Πιστεύω ότι αν κάποια άλλη είχε τη δική μου μύτη, μπορεί να την άλλαζε. Εγώ όμως δεν θέλω. Πολλές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω αν μεγαλώσω πολύ και είμαι χάλια. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να καταφύγω στο lifting, γιατί μέχρι τότε θα έχουν ανακαλυφθεί άλλες μέθοδοι –ένα χάπι ή ένα θαυματουργό νερό– που θα κάνουν όλη τη δουλειά αναίμακτα.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;
Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί.

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Μαρία Μπεκατώρου - εικόνα 3

Η Μαρία Μπεκατώρου στο Celebrity (1)

Η Μαρία Μπεκατώρου στο Celebrity (2)

Η Μαρία Μπεκατώρου στο Celebrity (3)

banner

Celebrity186

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα