Follow us

Ζητείται Ψεύτης: Το Yupiii στη συνέντευξη Τύπου της πιο πολυσυζητημένης παράστασης της σεζόν!

Το «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά ανεβαίνει -επιτέλους- στη σκηνή του «Παλλάς» και ο θίασος μίλησε στους δημοσιογράφους για το πολυσυζητημένο αυτό εγχείρημά του.

Ζητείται Ψεύτης (2)
Ζητείται Ψεύτης

Ο πρωταγωνιστής «Ψευτοθόδωρος» Αλέξης Γεωργούλης, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Παρτσαλάκη, έδωσαν το έναυσμα ώστε να ξεκινήσει η παρουσίαση όσων θα δούμε στη σκηνή του «Παλλάς» από τις 15 Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του θεάτρου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ζητείται Ψεύτης - εικόνα 2

Παρούσα φυσικά ήταν η κόρη του διάσημου Έλληνα συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, Μαρία, που μίλησε εκτενώς για την ιστορία του θεατρικού που έγραψε ο μπαμπάς της, αρχικά για τον Βασίλη Λογοθετίδη, το 1953!

Ζητείται Ψεύτης - εικόνα 3

Η ίδια διηγήθηκε την πορεία του «Ψεύτη», τις αμέτρητες φορές που ανέβηκε σε σκηνές της Αθήνας αλλά και σε περιοδεία με διάσημους πρωταγωνιστές, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος (που είδαμε και στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία) αλλά και ο Νίκος Ρίζος. Μάλιστα, η Μαρία Ψαθά αποκάλυψε πως ο «Ψεύτης» έχει ταξιδέψει και εκτός συνόρων, έχει μεταφραστεί σε πάρα πολλές γλώσσες, ενώ τεράστια επιτυχία έχει σημειώσει και στην Τουρκία.

Ζητείται Ψεύτης - εικόνα 4

Στη συνέντευξη Τύπου φυσικά είδαμε και τους stars που θα υποδυθούν τα βασικά πρόσωπα του έργου, όπως η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά και η «πρωτοεμφανιζόμενη» στο θέατρο Αποστολία Ζώη.

Ζητείται Ψεύτης - εικόνα 5

Εκεί ήταν και ο Πέτρος Ζούλιας που μίλησε για το ιδιαίτερο εγχείρημα του «Ψεύτη» στη μεγαλύτερη σκηνή της Αθήνας, δηλαδή το «Παλλάς» που έχει παράδοση στις... υπερπαραγωγές των Κεντ- Κατσαρίδη. Ο ίδιος, μετά από σχετική ερώτηση, αποποιήθηκε του όρου της διασκευής πάνω στο αυθεντικό κείμενο του Ψαθά και εξήγησε πως ο ίδιος προσπάθησε να κάνει μια σημερινή ανάγνωση του διαχρονικού έργου, προσπαθώντας να το αποδόσει σωστά ώστε οι 8 βασικοί ήρωες της υπόθεσης να «συνυπάρξουν» με τους 24 ηθοποιούς που θα δούμε στη σκηνή του «Παλλάς» στο σύγχρονο ανέβασμα του έργου.

Ζητείται Ψεύτης - εικόνα 6

Το «Ζητείται Ψεύτης» με τους Γιώργο Παρτσαλάκη και Ναταλία Δραγούμη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και τον Αλέξη Γεωργούλη στον ρόλο του «Ψεύτη», θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου.

Ζητείται Ψεύτης (2)

Αλέξης Γεωργούλης Αποστολία Ζώη Αργύρης Αγγέλου

Αλέξης Γεωργούλης Γιώργος Παρτσαλάκης (2)

banner

Αλέξης Γεωργούλης Γιώργος Παρτσαλάκης

Αλέξης Γεωργούλης

Αργύρης Αγγέλου Γιώργος Παρτσαλάκης

banner

Γιάννης Κεντ Πέτρος Ζούλιας

Γιώργος Παρτσαλάκης Αλέξης Γεωργούλης

Γιώργος Παρτσαλάκης

banner

Ζητείται Ψεύτης

Μαρία Ψαθά Αποστολία Ζώη Αργύρης Αγγέλου

Ναταλία Δραγούμη Γιώργος Παρτσαλάκης

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα