Follow us

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζεται για το Celebrity και μιλάει για όλα! Το γεγονός που της άλλαξε τη ζωή, η ψυχοθεραπεία & οι αισθητικές επεμβάσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για όλα στη Μυρτώ Μήτσιου.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Η Αθηνά Οικονομάκου στο Celebrity Rnew

Ποιο είναι το νόημα της ζωής για σένα;

Να νιώθεις ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος με τις επιλογές σου. Να μην κάνεις τίποτα που να σε καταπιέζει. Εγώ ήμουν πολύ πιεσμένο παιδί, ήθελα να είμαι η τέλεια μαθήτρια, η τέλεια αθλήτρια, η τέλεια μουσικός και όταν μεγάλωσα ήθελα να είμαι τέλεια στη δουλειά μου. Έχω ένα μόνιμο «πρέπει». Αυτό είναι καλό για τους άλλους, γιατί παίρνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, αλλά είναι πολύ καταπιεστικό για μένα. Επειδή λοιπόν έχω καταπιεστεί πολύ στη ζωή μου, έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα που δεν με πιέζουν πια, και αυτά είναι να είμαι με την οικογένειά μου, να κάνω ταξίδια, να περνάω όμορφες χαλαρές στιγμές, να ασχολούμαι με ωραία πράγματα, να συνυπάρχω με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο όραμα, να καλυτερεύω δίπλα στους φίλους μου και να τους βοηθάω κι εγώ να γίνουν καλύτεροι. Μου αρέσει στη ζωή μου να επικρατεί ηρεμία, γαλήνη και εξέλιξη.

Αθηνά Οικονομάκου

Υπάρχει κάποιο γεγονός στη ζωή σου τόσο καθοριστικό που άλλαξε τελείως την πορεία σου;

Πολλά. Το ότι αποφάσισα να μην ακολουθήσω το επάγγελμα του γεωπόνου, παρότι είχα περάσει, και γράφτηκα στη δραματική σχολή. Το ότι κόπηκε η σειρά που συμμετείχα στον Alpha και οι ίδιοι συντελεστές έκαναν τη «Ζωή της Άλλης», επιλέγοντας εμένα να κάνω την Ξένια, έναν κομβικό ρόλο για την καριέρα μου. Ακόμη και η κρίση πανικού που έπαθα στο θέατρο άλλαξε την πορεία μου. Με έκανε να διαπιστώσω ότι, ενώ όλα ήταν φαινομενικά καλά, ένιωθα πάρα πολύ υγιής και όλοι έρχονταν σε εμένα για υποστήριξη, τελικά είχα κι εγώ αδυναμίες. Και αυτό με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία, πράγμα που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Δεν είναι τυχαίο το ότι έξι μήνες μετά την ψυχοθεραπεία γνώρισα τον Φίλιππο, τον άντρα της ζωής μου.

Αθηνά Οικονομάκου - εικόνα 2

Γενικότερα πώς είσαι ως μαμά;

Επειδή είναι το πρώτο μου παιδί και δεν έχω καμία εμπειρία, θέλω να τηρείται το πρόγραμμα, να τρώει και να κοιμάται στην ώρα του. Δεν θέλω να ξεφεύγω, γιατί μπορεί να έχει κόστος αργότερα, που τώρα δεν μπορώ να φανταστώ. Γενικά διαβάζω, ρωτάω τις φίλες που εμπιστεύομαι και τον παιδίατρό μας και τα κάνω όλα κατά γράμμα.

Νιώθεις ότι οφείλεις πολλά στην ψυχοθεραπεία;

Προφανώς. Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μου. Με βοήθησε στην επαγγελματική, την κοινωνική και την προσωπική μου ζωή. Και σίγουρα, αν δεν είχα κάνει ψυχοθεραπεία, πιστεύω πως θα είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ και μετά τη γέννηση του παιδιού.

Αθηνά Οικονομάκου - εικόνα 3

Σε τι σημείο επεμβατικότητας θα έφτανες για την ομορφιά σου;

Δεν νομίζω πως θα έμπαινα στη διαδικασία να αλλάξω κάτι μόνιμα στο πρόσωπο ή το σώμα μου. Μεγαλώνοντας, ωστόσο, δεν αποκλείω το να τολμήσω κάτι ελάχιστο, που θα με κάνει να δείχνω πιο ξεκούραστη και πιο φρέσκια.

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Celebrity Rnew

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Celebrity

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Celebrity

banner

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Celebrity

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα