Follow us

Demy | Θανάσης Τσαλταμπάσης | Λευτέρης Ελευθερίου: Στη Νάξο…«Περιμένοντας τη Νονά»

Ο λόγος; Η νέα, αισιόδοξη κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Περιμένοντας τη Νονά (1)

Επιτέλους, λίγο νησί μέσα στον παγωμένο χειμώνα! Η πανέμορφη Νάξος δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να τρέξει κανείς στην πλησιέστερη αίθουσα και να απολαύσει τη νέα κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα, του μετρ του είδους που μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές με ταινίες όπως «το Φιλί της Ζωής» (γυρισμένο στην φωτογενή Σίφνο), «Ένας κι Ένας» και «Εφάπαξ». Εκτός, λοιπόν, από το άρωμα... Κυκλάδων, το «Περιμένοντας τη Νονά» αναδύει και τη ζεστασιά εκείνη που παρέχει μια πραγματική φιλία, όπως εκείνες που ξεκινούν στην παιδική ηλικία και μετράνε χρόνια, περιπέτειες και αναμνήσεις!

Demy | Θανάσης Τσαλταμπάσης | Λευτέρης Ελευθερίου


Οι φίλοι που θα ακολουθήσουμε στην ταινία είναι ο Ηρακλής (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και ο Αγησίλαος (ο Ναξιώτης Λευτέρης Ελευθερίου), δύο κολλητοί που μετά από μια παρεξήγηση στην Αθήνα παίρνουν το καράβι και σαλπάρουν για τη Νάξο, αφού η αγαπημένη νονά του Ηρακλή μετράει «ώρες». Εκεί θα γνωρίσουν τη Φαίδρα, που υποδύεται η ταλαντούχα Demy στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση, και μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις ζωής και θανάτου θα ξεδιπλώσουν το κουβάρι μιας απίστευτης ιστορίας γεμάτης συναισθήματα και ανατροπές και ένα φινάλε που δεν περιμένεις! Στο κουβάρι αυτό και η αγαπημένη μας Κατερίνα Παπουτσάκη (που είχε πρωταγωνιστήσει άλλωστε και στο «Φιλί της Ζωής») στον ρόλο της μαμάς της Φαίδρας.

Demy | Θανάσης Τσαλταμπάσης | Λευτέρης Ελευθερίου - εικόνα 2

Eκτός από τις απίθανες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, το ανατρεπτικό σενάριο και το άκρως κολλητικό τραγούδι των τίτλων «Έλα» που ερμηνεύει η Demy, το «Περιμένοντας τη Νονά» έρχεται με ένα θέμα που μιλά στην καρδιά όλων: την αληθινή, δυνατή, άνευ όρων φιλία. Άλλωστε, ο άνθρωπος που έχει δίπλα του έναν τόσο καλό φίλο όπως ο Αγησίλαος τον Ηρακλή, βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής, ακόμη κι όταν όλοι τον αποκαλούν λίγο... «επιπόλαιο». Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.

Demy | Θανάσης Τσαλταμπάσης | Λευτέρης Ελευθερίου - εικόνα 3

Γι' αυτό, πάρτε τον κολλητό ή την κολλητή και σπεύσατε για μια ξεχωριστή, γεμάτη γέλιο και συγκίνηση κινηματογραφική βραδιά. Άλλωστε, όπως θα δείτε και στην ταινία, μια νονά θα μας σώσει!

Demy | Θανάσης Τσαλταμπάσης | Λευτέρης Ελευθερίου - εικόνα 4

Στους κινηματογράφους από την ODEON


Δείτε το τρέιλερ:

Info: Το "Περιμένοντας τη Νονά" προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες σε παραγωγή της Red Line Productions, συμπαραγωγή Nova και διανομή Odeon.

Περιμένοντας τη Νονά (1)

Περιμένοντας τη Νονά (2)

Περιμένοντας τη Νονά (3)

banner

Περιμένοντας τη Νονά (4)

Περιμένοντας τη Νονά (5)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα