Follow us

Έλα Στη Θέση Μου : Μάθε τα πάντα για τον τρίτο κύκλο της κορυφαίας καθημερινής σειράς!

Το «Έλα Στη Θέση Μου», μετά από μία ολόκληρη χρονιά στην κορυφή της τηλεθέασης, επιστρέφει στον Alpha με νέα δεδομένα.

ΕλαΣτηΘεσηΜου
Έλα Στη Θέση Μου

Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στον ρόλο της Φαίης, μετά από μία μικρή αποχή λίγων μηνών λόγω της γέννησης του γιου της, ενώ πέρα από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς, συναντιέται με τα νέα πρόσωπα της σειράς που δεν είναι άλλα από τον Αντώνη Καφετζόπουλο και την Ηρώ Λούπη.

Έλα Στη Θέση Μου

 - εικόνα 2

Τι θα γίνει στον τρίτο κύκλο;

Ένας μεγάλος και αναπάντεχος κίνδυνος, που ακούει στο όνομα Ανδρέας Σοφοκλέους, έρχεται από τον «άλλο κόσμο»! Ο άσωτος πατέρας του Δαμιανού και της Σύλβιας ζητάει εκδίκηση, δύναμη και πλούτο. Με μελετημένες, σχεδόν σκακιστικές, κινήσεις ετοιμάζεται να τα πάρει όλα και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα πέρασε.

Έλα Στη Θέση Μου

 - εικόνα 3

Για να πετύχει τον σκοπό του, ο Ανδρέας δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί, αλλά και να πληγώσει ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά. Την τυφλή εκδικητική του μανία μόνο η γυναίκα του, Φλωρέτα, μπορεί να ανακόψει!

Όσο η οικογένεια Σοφοκλέους προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καινούρια απειλή, ένα νέο μέλος εμφανίζεται. Το μωρό της Φαίης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Βλάση και βάζει σε κίνδυνο τη σχέση του με την Μίκα.

Έλα Στη Θέση Μου

 - εικόνα 4

Από την άλλη, η Βασιλίνα μετατρέπεται σε μια μικρή Μένη και κάνει ό,τι μπορεί για να μην αφήσει τον Αχιλλέα και την Ρενάτα να χαρούν τον έρωτά τους. Μήπως πλησιάζει η ώρα που θα ακούσει και ο Αχιλλέας να τον φωνάζουν μπαμπά;

Με τόσα μωρά να περιτριγυρίζουν την οικογένεια, λογικό δεν είναι να ζηλέψει και η Σύλβια; Οι περιπέτειές της στη φυλακή και η επιστροφή του ασώτου πατρός, θα της ξυπνήσουν τα μητρικά της ένστικτα και στον Ζούβα ένστικτα... επιβίωσης.

Έλα Στη Θέση Μου

 - εικόνα 5

Το «Έλα Στη Θέση Μου» κάνει πρεμιέρα για τρίτη χρονιά στον Alpha τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

ΕλαΣτηΘεσηΜου

Έλα στη θέση μου (1)

Έλα στη θέση μου (2)

banner

Έλα στη θέση μου (3)

Έλα στη θέση μου (4)

Έλα στη θέση μου (5)

banner

Έλα στη θέση μου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα