Follow us

Διάσημες Εμφανίσεις: Πού είδαμε τους γνωστούς Έλληνες αυτή την εβδομάδα;

Μια παρουσιάση βιβλίου και μια απονομή χρυσού δίσκου ήταν τα events που προσέλκυσαν πολλούς από τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz τις τελευταίες μέρες. Κατά τα άλλα, η εβδομάδα για τους εγχώριους celebrities κύλησε ως συνήθως με εμφανίσεις σε γνωστά στέκια της πόλης αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Καρύδη- Ρέμος- Αραβανή
Διάσημες Εμφανίσεις

Η γνωστή στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Αποσιωπητικά...» στον πολυχώρο Τεχνόπολις στο Γκάζι. Η Ελένη Πέτα και ο (πρώην σύντροφός της) Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσαν τραγούδια, τους στίχους των οποίων έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 2

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Ελεάνα Βραχάλη και η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου στην παρουσίαση του βιβλίου «Αποσιωπητικά...».

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 3

Την Τρίτη το βράδυ έγινε στο Posidonio η απονομή χρυσού δίσκου στον Χρήστο Χολίδη για το άλμπουμ «Δε Συμβιβάζομαι». «Πριν από εφτά χρόνια ήμουν ακόμα αθλητής, έπαιζα μπάσκετ. Δεν το φανταζόμουν αυτό», είπε ο Χρήστος κατά την παραλαβή του χρυσού του δίσκου από τη διευθύνουσα σύμβουλο της Minos Emi, Μαργαρίτα Μάτσα, και -εμφανώς συγκινημένος- ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες του. Στη συνέχεια, τραγούδησε αρκετά από τα κομμάτια του δίσκου και τελικά αποχαιρέτησε τον κόσμο με την «αγαπημένη του ιστορία», το κομμάτι «Περιμένω»: «Έκανα δύο ολόκληρες εβδομάδες να το μάθω, γιατί κάθε φορά που άκουγα τα λόγια του έκλαιγα» εξήγησε στον κόσμο.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 4

Στο Posidonio βρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή -η οποία συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Χρήστο Χολίδη στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Ναι, Ναι, Ναι»- αλλά και η Έλενα Παπαβασιλείου. Χορηγός της βραδιάς ήταν το Ράδιο Sfera 102,2.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 5

Η Χριστίνα Κολέτσα -που εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο στο Posidonio- έφτασε συνοδευόμενη από τον επιχειρηματία Γιώργο Μελισσανίδη, με τον οποίο ο φωτογραφικός φακός την είχε συλλάβει πριν από μερικές μέρες σε τρυφερές στιγμές στο Villa Mercedes. Δεξιά: Ο Χρήστος Χολίδης μαζί με τη Θέλξη, η οποία εμφανιζόταν μαζί του στο Posidonio την προηγούμενη σεζόν.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 6
Η Εύα Λάσκαρη και η Τζένη Τζιβεριώτη στο Posidonio.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 7

Η σχολή μοντέλων «Cristy Academy» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Villa Mercedes. Εκεί βρέθηκαν η Στέλλα Γιαμπουρά και η Έλσα Τόλη –που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της- μαζί με τον αγαπημένο της, Αποστόλη Κουτρούλια.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 8

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Νίκος Βέρτης διασκέδασαν πριν από μερικές μέρες στο Villa Mercedes.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 9

Η παράσταση «Δρόμος Μακρύς» έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Ορφέας. Η Βάσια Παναγοπούλου -που επιμελείται τη μετάφραση του έργου της Σίλα Στίβενσον- και η Άννα Αδριανού βρέθηκαν εκεί. Δεξιά: Η Αγγελική Λάμπρη πάνω στη σκηνή.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 10

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Αργύρης Αγγέλου ποζάρουν μαζί με μία από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης, την Κατερίνα Διδασκάλου.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 11

Η Σμαράγδα Καρύδη παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 12

Ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, η Μέλπω Κωστή, η οποία συμμετέχει στην παράσταση, ο Βασίλης Παλαιολόγος και ο Αντρέας Κωνσταντινίδης στο Θέατρο Ορφέας.



Καρύδη- Ρέμος- Αραβανή

Αντώνης Ρέμος- Νίκος Βέρτης

Φώτης Σεργουλόπουλος- Ελέανα Βραχάλη

banner

Χριστίνα Κολέτσα- Γιώργος Μελισσανίδης

Ελένη Πέτα

Μιχάλης Χατζηγιάννης

banner

Χρήστος Χολίδης- Μαργαρίτα Μάτσα

Καπουτζίδης-Διδασκάλου-Αγγέλου

Χρήστος Χολίδης- Θέλξη

banner

Παναγοπούλου- Αδριανού

Στέλλα Γιαμπουρά

Σμαράγδα Καρύδη- Ντίνος Καρύδης

banner

Αγγελική Λάμπρη

Έλενα Παπαβασιλείου

Ευαγγελία Αραβανή

banner

Τοσουνίδης- Κωστή- Παλαιολόγος- Κωνσταντινίδης

Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου

Έλσα Τόλη- Αποστόλης Κουτρούλιας

banner

Τζένη Τζιβεριώτη

Εύα Λάσκαρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα