Follow us

Life Art Festival 2018 : Christmas Gala Εvent με την πρεμιέρα της νέας σειράς με τον Morgan Freeman!

Mε την πρώτη προβολή της νέας τηλεοπτικής σειράς του Νational Geographic «The Story of Us with Morgan Freeman» πραγματοποίηθηκε η επίσημη έναρξη του LifeArt Festival 2018.

Γιώργος Σατσίδης

Σε ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο gala στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Γιώργος Σατσίδης, παρουσιαστής της βραδιάς, προλόγισε την ειδική προβολή του επεισοδίου «The Power of Love» με τον βραβευμένο με Όσκαρ Morgan Freeman και ταυτόχρονα ανακοίνωσε τις δραστηριότητες του κινηματογραφικού Φεστιβάλ με έδρα το Λος Άντζελες. Η σειρά «The Story of Us with Morgan Freeman» θα κάνει πρεμιέρα στο Νational Geographic τον Ιανουάριο.

Το Life Art Festival ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο συγκεντρώνοντας συμμετοχές από νέους δημιουργούς, δίνοντας τους ελευθερία έκφρασης σε όλα τα κινηματογραφικά μέσα με ιδίαιτερη έμφαση σε θέματα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.

Life Art Festival 2018


Πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 όταν, για πρωτη φορά στην Ελλάδα, δώθηκε χώρος και σε κινηματογραφιστές από την τηλεόραση, την web tv και την Eικονική Πραγματικότητα. Tο πρώτο βραβείο των 55.000 ευρώ, προσφέρει κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά Aμερικανικά στούντιο στην Ευρώπη, τα Nu Boyana Studios. Το εντυπωσιακό βραβείο Zoe Award, που φιλοτέχνησε ο διάσημος οίκος πολύτιμων κοσμημάτων Ζolotas, είναι εμπνευσμένο από το Κυκλαδίτικο Εδώλιο.

Φέτος, το Φεστιβάλ δέχεται υποψηφιότητες και σε δύο νέες κατηγορίες: Την φωτογραφία για ερασιτέχνες αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες όπως και εκείνη των media clips διάρκειας έως 5'55'' για τη νέα γενιά YouTube κινηματογραφιστών.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στην Αθήνα με ειδικές προβολές πολυαναμενόμενων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει και υποβάλλονται στο website του φεστιβάλ www.lifeartfestival.com

Life Art Festival 2018 
 - εικόνα 2


Πρόκειται για ένα νέο κινηματογραφικό θεσμό που αγκάλιασαν ήδη μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες από την κινηματογραφική βιομηχανία όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Oliver Stone, ο οποίος δήλωσε on camera «Life Art Festival, be part of it!»

Περισσότερες πληροφορίες: www.lifeartfestival.com

Γιώργος Σατσίδης

Life Art Festival (2)

Life Art Festival (3)

banner

Life Art Festival (6)

Life Art Festival (4)

Life Art Festival (7)

banner

Life Art Festival (5)

Life Art Festival (8)

Life Art Festival (1)

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα