Follow us

Σάκης Ρουβάς: Λαμπερές εμφανίσεις στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Στα Άκρα» με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο Έμπασσυ, όπου το παρόν έδωσαν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα τις ελληνικής σόουμπιζ. Ο Σάκης εντυπωσίασε τους διάσημους -και μη- παρευρισκόμενους, με την ερμηνεία του, καθώς όλοι μετά την προβολή της ταινίας αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στις υποκριτικές του ικανότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Τζόρνταν Μπάρκερ (ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Ελλάδα) και τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ρουβάς-Ζυγούλη
Σάκης Ρουβάς Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μαζί με τον Ηλία Ψινάκη. Δεξιά: Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ποζάρουν για τους φωτογράφους. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Σάκη αν η Κάτια είναι έγκυος και εκείνος το διέψευσε.
Σάκης Ρουβάς - εικόνα 2
Η Έλλη Κοκκίνου και η Τάμτα. Η νεαρή ποπ σταρ βρέθηκε στην πρεμιέρα για να παρακολουθήσει τον συνεργάτη της, πλέον (στην πίστα), Σάκη, στη δεύτερη κινηματογραφική του ταινία.

Σάκης Ρουβάς - εικόνα 3
Η Δέσποινα Καμπούρη και η Νίκη Κάρτσωνα. Μετά την ταινία η Δέσποινα πήγε για φαγητό στο Villa Mercedes με την Έλλη Κοκκίνου και τη Ρεγγίνα Κουρή.
Σάκης Ρουβάς - εικόνα 4

Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε στις κάμερες πως αυτό που του έκανε εξαιρετική εντύπωση στην ταινία ήταν η προφορά του Σάκη στα αγγλικά, για την οποία ήθελε να τον συγχαρεί.


Σάκης Ρουβάς - εικόνα 5
Η Ράνια Θρασκιά βγαίνοντας από την αίθουσα μαζί με το σύζυγό της, Αντρέα Φωτόπουλο, δήλωσε ενθουσιασμένη με την ταινία συμβουλεύοντας όσους βλέπουν θρίλερ να τη δουν γιατί θα τους αρέσει. «Η αλήθεια ήταν πως σε κάποιες σκηνές έκλεισα τα μάτια μου, τρόμαξα» συμπλήρωσε η Ράνια. Δεξιά: Ο Δημήτρης Παναγιωτάκης και η Ελένη Κούρκουλα. Η ηθοποιός μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δήλωσε ότι «ο Σάκης κατάφερε να κάνει μια πραγματική χολιγουντιανή ταινία που πολλοί άνθρωποι της γενιάς του θα το ήθελαν πολύ».

Σάκης Ρουβάς - εικόνα 6
Η Μπέττυ Μαγγίρα, που ετοιμάζεται να μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, και η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη με ανδρόγυνο look και τονισμένους ώμους, όπως ακριβώς προστάζει η φετινή μόδα.

Σάκης Ρουβάς - εικόνα 7
Ο Σάκης Ρουβάς ανάμεσα σε δύο στενούς φίλους και συνεργάτες του, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Ηλία Κοκοτό.

Το YupiTV βρέθηκε στην πρεμιέρα. Δείτε τα πλάνα:



Ρουβάς-Ζυγούλη

Θεοχάρης Ιωαννίδης-Ηλίας Ψινάκης

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς

banner

Έλλη Κοκκίνου

Τάμτα

Δέσποινα Καμπούρη

banner

Νίκη Κάρτσωνα

Λάκης Γαβαλάς

Ράνια Θρασκιά-Αντρέας Φωτόπουλος

banner

Δημήτρης Παναγιωτάκης-Ελένη Κούρκουλα

Μπέτυ Μαγγίρα

Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη

banner

Δημήτρης Κοντόπουλος-Σάκης Ρουβάς-Ηλίας Κοκοτός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα